Masszív méretű a Fallout 76 első javítása

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 20.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Fallout 76 első javítása, amely főleg a teljesítménygondokat orvosolja, és jó pár feltűnő bugot is kigyomlál. Mérete majdnem akkora, mint a komplett játéké: konzolon 47 GB.

Nem viccelt a Bethesda, amikor azt írta a minap, hogy masszív méretű lesz a Fallout 76 első javítása. A patch 47,258 GB-ot nyom PlayStation 4-en, míg Xbox One-on 48 GB-ot - a PC-sek jártak a legjobban: ők 15 GB letöltése után frissíthetnek az 1.02-es verzióra.

Ahogy arról beszámoltunk, a tapasz elsősorban a teljesítményproblémákat orvosolja, de jó néhány bugot is eltüntet, kiváltképp a Bureau of Tourism című küldetés feltűnő hiányosságát. A PvP-t is érinti néhány változás, a respawn már okosabb lett, és ha megbosszuljuk halálunkat, az érte járó kupakot is helyesen tünteti fel a program.

A változások terjedelmes listája itt olvasható. Az év hátralévő részében olyan funkciók kerülnek a játékba, mint a tárolóládánk kapacitásának növelése, a push-to-talk opció és sok más is.

Három atombombától kifeküdtek a szerverek

Jó pár játékos összehangolt munkája kellett ahhoz, hogy egyetlen szerveren egyszerre három atombombát tudjanak felrobbantani, pedig nemrégiben ezt történt. Persze ehhez az kellett, hogy a bétateszt során kiismerjék a Fallout 76-ot, és relatíve gyorsan megszerezzék az indítókódokat. Erre a fejlesztők sem voltak felkészülve, hiszen a robbanások után a szerver kapitulált.

Másik érdekességünk az a feldühödött vásárló, aki a GameStopban szerette volna visszakérni a játék árát, de mivel a boltban maximum levásárolni lehet az összeget, és a fickónál számla sem volt, így az eladók nem tettek eleget a kérésének. A férfi mérgében ámokfutásba kezdett a boltban.

8.
8.
Ooorky
#4: Gamestop hírhedten keveset fizet a főleg diákmunkás alkalmazottainak, akiknek brutális mennyiségű sz**t kell lenyelniük nap, mint nap (főleg a használt cikk beszámítással visszaélők miatt).
De volt olyan is akit szemen fújtak paprikasprével mert nem távolította le az üzletből a Sonic Boom plakátját (nem a játék minősége ellen volt kifogása a "vásárlónak" hanem azzal, hogy megváltoztatták Sonic karjának a színét a korábbi játékokhoz képest).
Úgyhogy hagyják őrjöngeni, úgyis a menedzser dolga lesz rendezni az ügyet...
6.
6.
adamsfamily
Amikor bejelentették ezt a játékot,úgy voltam vele,hogy akár jó is lehet.Gondolkoztam rajta,hogy megveszem,aztán néztem róla kismillió tesztet és sikerült lebeszélni magamat róla.Szeretem a Fallout szériát és a 4. rész tényleg kiáltott egy multi részért,de ez így elég silány.Nekem a leginkább az nem tetszik benne,hogy nincsenek npc-k és emiatt teljesen élettelennek hat a játék.
4.
4.
PiszkosFred
#1: Hat, a mai "almok foldje" amerikaban ha egy merges vasarlo nem kap elo egy fegyvert es lo fobe duheben, akkor az 2018-ban mar egy pozitiv lecsengesu sztorinak szamit. Rongaljon csak, az a odaat a kutyat nem erdekli (foleg nem egy alkalmazottat), a biztosito es a hatosagok ugyis behajtjak rajta az okozott kart. :)
3.
3.
ollie92
#2: Mert manapság ez megy, mióta leaáldozott a DLC, illetve season passoknak, kiadják félészen, bugosan, csúnyán kevés tartalommal. Majd a a következő 1 évben fejezik be a játékot és eladják "LiVe SeRvIcE" néven. Az egész a PUBG kezdődött, de ők legalább 30 dodót kértek, az EA a Genderfield V-ért 70, akárcsak a Bethesdaez a gagyi Fallout 76-ért. S mivel az emberek veszik, lesz ez még rosszabb is.
2.
2.
Hunszi
Vicc kategória, hogy egy ilyen játék 15fps-re droppol még One X-en is. Végignéztem a Digital Foundrys teszteket, érthetetlen az egész, semmi ráció nincs benne, alkalmanként a PRO 50%al jobban teljesít, de néha még az alap konzolok is jobbak, egy-egy zónában az újaknál.

Csapnivaló munkát végeztek a fejlesztők...nem is értem, hogy tudták a játékot így kiadni.
1.
1.
ollie92
Mégis mit hitt az az egyszerű napbarnított jóember ? Majd számla nélkül valaki visszafizeti a játék árát ? Aztán ha szépen elmondják neki, hogy ez nem lehetséges akkor kultúrember módjára neki áll rongálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...