Ingyen tölthető az Outcast: Second Contact

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 23.
  • Akció
Link másolása
Tavaly jelent meg az Infogrames klasszikus nyitott világú játékának remake-je, az Outcast: Second Contact. A Humble Store jóvoltából most néhány napig ingyen bezsákolhatjuk a címet, amely jó pár órára elvarázsolhatja a műfaj rajongóit.

Még december sincs, de a Humble Store már ajándékokat oszt. Az Outcast: Second Contact az eredetileg 1999-ben megjelent nyitott világú sci-fi teljes remake-je. Viszonylag friss címről van szó, hiszen pont egy éve landolt a boltokban. Összességében mi is elégedettek voltunk vele.

Főhősünk Cutter Slade, a különleges erők tagja, aki azt a feladatot kapta, hogy keressen meg három tudóst, akiknek nyoma veszett egy idegen világban. És ha már itt van, egy fekete lyukat is be kell zárnia, amely összeköti Adelpha világát a miénkkel. A különös birodalmat azonban fura lények lakják, az intelligens lakók pedig egymással is viszálykodnak. Megannyi feladat vár Cutterre!

A játékért látogass el a Humble Store oldalára és bökj a Get the Game-gombra! A korábbi ajánlatoktól eltérően most nem egy Steam-kulcsot kapunk, hanem egy közvetlen letöltési linket az Outcast: Second Contact DRM-mentes verziójához.

Az ajánlat november 24-ig él, szóval siessetek!

3.
3.
sajnos képeken sokkal jobb minta a valóságban:D
2.
2.
Dízel
#1: Ez nem új rész te... ez reboot.
1.
1.
Extol
Cutterre nem vár semmi új feladat, szegénynek több napig tartó Déja Vu-ja lehet, mert EZT MÁR LÁTTUK VALAHOL nemdebár? Hol az új rész?! Sehol, lehúzták a WC-n 20 éve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...