Hol van már a Red Dead Online?

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
Ha a Take-Two korábbi állításait vesszük alapul, akkor ezen a héten kellene élesednie a Red Dead Online bétájának, de még a pontos dátum sem ismert. Szerencsére néhány tesztelő már játszik vele a szivárgások alapján.

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick korábban azt állította, hogy a Red Dead Online bétája november végén élesedik. Tekintve, hogy már kevesebb, mint egy hét van hátra a hónapból, időszerű lenne a premier. Hivatalos dátum azóta sincs.

A multiplayer szegmens a Grand Theft Auto V-höz hasonlóan önálló formában lát napvilágot. A játékosok a már ismert térképet járhatják be ezúttal is, egy teljesen új karaktert indítva. PvP- és PvE-események egyaránt várhatóak, illetve a jelek szerint saját birtokunk is lehet.

Aggodalomra azonban semmi ok, az Ultragamerz észrevette, hogy néhány játékos már nyúzza a Red Dead Online-t, legalábbis néhány achievementet már megnyitottak Xbox One-on. A "Breakout" acsit a bevezető szakasz végigjátszása után kapjuk meg - ez már az emberek 0,001 százalékának sikerült, azaz vélhetőleg belsős tesztelőkről van szó.

A Rockstar Intel már egy kiszivárgott képet is leközölt az online mód bevezetőküldetéséről, amelyben egy szekérre szerelt ketrecben szállítják a játékost, innen kell megszöknünk valahogyan. Tehát a multiban is törvényen kívülieket alakítunk.

Remélhetőleg hamarosan megtudjuk, hogy mikor indul pontosan a Red Dead Online. Mi úgy hisszük, hogy még a héten.

143.
143.
Back2U
142.
142.
Back2U
#141: Lebuktál.. :D Most már vállalt fel
139.
139.
Ultimate_
#138: én délután 2 fele regeltem, honnan veszed hogy utána?
138.
138.
Back2U
#137: Hát.. te tudod

Mindenesetre elég érdekes egybeesés hogy pont te dühöngsz itt, ugyanazzal a névvel mint akivel tegnap összevesztél, Haslerfan banja után nem sokkal regisztráltál, Ultimate nevéd használod, ami magában nem baj, csak pont te vádoltad meg hogy kamu regeket gyárt. Szóval kicsit sok itt a véletlen
137.
137.
Ultimate_
nem vagyok Hasler akárkicsoda, teljesen mindegy, milyen következmények vannak vagy lesznek, az hogy csak őt tiltották ki, szánalmas és igazán magyaros mentalítás, hogy a másik egyénnek minden vállalhatatlan hozzászólását törölték, és nem tiltották ki. Ez Magyarország
136.
136.
Juha
#135: Még szerencse, hogy komoly következményei vannak egy bannak, nem? :-)
Kivéve ha te vagy Haslerfan (vagy ki), új regje, na az új lendületet adhatna a név nélküli cicaharcotoknak!
135.
135.
Ultimate_
igazi magyaros döntés. Az egyiket bannolják az oldalról, a másiknak minden csúnyább kommentjét törölték és ennyi. Itt mindkettőt tiltani kellett volna!
130.
130.
Back2U
Ezt jatszatok le, ebből inkább kimaradok
114.
114.
Back2U
#109: Engem is érdekel a profilod, odaadom a ryzenes gépem érte.. az garantáltan leolvasztja az XOX-et, 450 volt :D
111.
111.
Krekk
#109: Milyen típusú a profilod? Annyira magammal voltam/vagyok elfoglalva, hogy nem jött még át.

Kiakasztja, megosztja a többieket vagy afféle ritkán szól, de akkor nagyot típusú?
Melyik táborhoz sorolnak (ha már kaptál besorolást)?

Jelenleg leginkább egy elvakult Switch-es vagy "vérnintendós" profilra vágyom ebből mostanság elég keveset látok.

Master Race-es nem kell, azzal Dunát lehet rekeszteni.
109.
109.
Juha
#105: 200k-ért adom a profilomat, vagy egy xone/ps4pro alázó új PC-ért, válassz! :-) (egyébként a 200ezres Pc kb. millió konfigot magába foglalhat, innen-onnan türelemmel egy vadiúj pro-gamer pc is kijöhet hasonló árban, persze nem az első webshopban kell összerakni)
108.
108.
Krekk
#106: Diretkbe'.
Ideje volt már, hogy kiderüljön az igazság.
https://goo.gl/images/Ptshiy
106.
106.
Back2U
105.
105.
Krekk
Na, most hogy megvan a száz, ideje elhúzni a függönyt és bevallani mindent: az én profilom Haslerfan, Ultimate, Back2U.
Nem kicsiben tolom, három külön gépről (kettőben dual 1080Ti, a másikban RTX 2080) a biztonság kedvéért. Ráadásul külön net előfizetésről (még, hogy nem lehet megélni itthon, püfff!).

Jól szórakoztam, köszönöm, különösen azoknak akik a profiljaimon kívül még hozzátettek a dologhoz.
Itt megjegyezném, hogy profilt veszek pénzért, fontos, hogy régi legyen, mert ahogy látjátok Haslerfan alteregómmal rávilágítottam, hogy nem jó friss profilokkal dolgozni, valaki (aki nem én leszek talán) be is támadhat ezzel.


101.
101.
gorbesz
#99: ja :) bmeg hogy ennyire raernek vkik, vagy nincs gyerek, vagy a meloban semmi restancia, ulnek esetleg egy kormanyzati backoffice szoci irodaban, vagy esetleg MÁV-nál karakoszorcsokon szamlaljak hogy naponta mennyit esik az amper?? meg vegigolvasni is 8 oras munka ezt a sok baromsagot. hat ilyet. cücc
94.
94.
Krekk
Ne most hagyjátok abba, meglesz a 100 hozzászólás! Go-Gooooo!!
88.
88.
Macifasz
#87: Valszeg pont abból a célból készült, hogy így érzékeltessék,. nekik ez a két játék lett az idei év legjobbja. :-D Én is ezért tettem be profilképnek. :-D
87.
87.
Batman
#85: Mondjuk sok párhuzam nincs egy őrült vadállat és egy érző loyal főhős között, de 2018-as záróképnek okés :D
85.
85.
Macifasz
#81: Hehe, köszi. :-) Twitterről csentem, valaki megosztotta és Cory Barlog, a játék rendezője re-Tweetelte. Azonnal le is csaptam rá. :-D
81.
81.
Darksiders84
57.
57.
Back2U
#55: Mobilnet :)

Had vitassuk meg a véleményünket, itt egyedül egy ember akar veszekedni, az pedig Haslerfan
55.
55.
istenem mia ferdef*sz lenne ha valamelyik cikk alatt nema veszekedés menne..meg vagytok őrülve, menjetek sétálni és ba**szatok kia wifit otthonról.
37.
37.
Back2U
#34: Igen, de nem erről volt szó. Hanem hogy ki lehet hozni egy minimálisan drágább gépet erősebbnek mint egy XOX
34.
34.
Krekk
Azért azt se felejtsük el a PC vs konzol ár/teljesítmény összehasonlításánál (kizárólag újonnan vásároltakról beszélek), hogy egy PC-n muszáj lennie rendes árrésnek, mivel ebből élnek meg a különféle alkatrészek gyártói.
Egy konzolon nem gond a Microsoft-nak, Sony-nak ha nem keres, esetleg még egy pici veszteséggel is adhatja (volt már rá példa ugyebár), mivel gyártók minden játék vásárlásod után megkapják a jussukat. És ebben van a nagy pénz nekik, illetve a csatolt szolgáltatásokban.
Így már rögtön nem lehet pc-s szemmel azt mondani, hogy mit vár a másik egy 140 ezres xboxtól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...