Saját birtokunk is lesz a Red Dead Online-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Rockstar Intel adatbányászai beleásták magukat az alapjáték fájljaiba, ahonnan sok érdekességre derült fény a Red Dead Redemption 2 multiplayerét illetően. Például arra, hogy saját birtokunk és járműveink is lehetnek.

Az éles szemű adatbányászok beleásták magukat az alapjáték fájljaiba, így számos konkrétum szivárgott ki az ebben a hónapban élesedő Red Dead Online-ról. Mint ismert, a Red Dead Redemption 2 multiplayer módja nem készült el a premierre, csak novemberben startol el bétaként.

Az infókat a Rockstar Intel szállította és persze semmi sem vehető készpénznek. Ezek alapján a többjátékos módban saját házat és járműveket is vásárolhatnak a játékosok - az oldal szerint erre nem volt lehetőség a sztorimódban, így csakis a Red Dead Online-ról lehet szó.

Az ingatlanok és ingóságok árai helyett még placeholderek szerepelnek, többségük még leírást sem kapott - a készítők bizonyára egy frissítéssel orvosolják a hiányosságokat. A kisebb, egyszerű szekerektől kezdve a Gatling Gunnal felszerelt kocsikig bezárólag számos járművünk lehet, és persze a multihoz is saját lovak dukálnak.

És mi a helyzet a birtokokkal? Vélhetőleg nem lesznek olcsóak, igazi státuszszimbólum lehet egy jól felszerelt és kidíszített ranch. A szisztéma tehát hasonlítani fog a GTA Online-hoz.

Komoly büntetés kapott a szivárogtató oldal

Emlékeztek még a februárban kiszivárgott infókra a Red Dead Redemption 2-ről? Anno a TI Media tulajdonában lévő Trusted Reviews nevű brit oldal közölte le elsőként a részleteket - köztük az Red Dead Online battle royale-módjátról -, ezeket vette át később többi gamer site. A magazin 1 millió fontos büntetést kapott, és egyben bocsánatot kellett kérnie a kiadótól, amiért bizalmas információkat tett közzé. A pénzt a Take-Two által kiválasztott jótékonysági szervezetnek adják.

A Red Dead Redemption 2-ről szóló tesztünk már készül, napokon belül olvashatjátok.

151.
151.
br1Koo
#150: Játszottam vele, havernak megvan és már a training résznél rosszul lettem, azt hittem gow-ot fogok játszani nem crash bandicoot-ot. A kettő között annyi a különbség hogy a gowot láttuk milliószor(a játék stílusát, menetét) a másikat meg még soha. Ne legyünk tévedésbe, attól hogy open world és lődözni kell benne egyáltalán nem azon a szinten áll mint mondjuk egy ac vagy egy gta akár. Autentikus és komplex, és abszolút nem erőlködés szagú a RDR 2, ami egyre ritkább manapság,és ilyen minőségben a rockstaron kívül már nem is képes senki ezt megvalósítani.
150.
150.
Duken
#39: Mind a két játék zseniális a maga nemében és egyik sem hoz semmi újat, mindkettőt millioszor láttuk már a különbség a millok között csak az hogy rdr2 világában,interakcioban a gow pedig játékmenetében hozott valami egyedit,brutálisat és hihetetlen élvezeteset. Az összehasonlításodat nem értem egyébként. Két teljesen különböző játék. Biztos hogy a kezedbe nem volt a gow esetleg youtube videokon láttad amiből levontad "bölcs" következtetésedet. nagyon élvezem mindkét játékot egyikben ez másikban az a jobb, mindkettő kötelező vétel! :)
146.
146.
Batman
#143: 6 és van benne egy epilogue
145.
145.
Juha
Komolyan mondom, ide nagyon ráérő emberek járnak. Én még most kezdtem el a Witcher 3 utolsó dlc-jét, annak a látványa is ütős, de ha csúnyább lenne is imádnám.
Látszik, hogy mi kell manapság a népnek, én anno örültem, hogy egy gta3 vagy vice city éppenhogy elindult full lowban, totál szaggatva a gépemen (akkor még szülők vették, és pofánröhögtek volna, ha én egy 3d kártyáért, vagy nagyobb monitorért sírok).
És igen, élveztük akkor is a játékokat, szerintem jobban, mint a maiakat, amiktől mellesleg szemgörcsöt kap a "gamer", ha nincs meg a 60 fps, vagy a 4-8-16k.
Ok, sokat változott a technika, és ez persze a nagyobb igényeknek köszönhető, de azért ezek játékok maradnak, pár óra után ha azt lesed, hogy a távoli lófarok árnyéka milyen, akkor te nem játszol, hanem kritizálsz. Ez lehet pozitív vagy negatív, tökmindegy.
Én is elnézelődöm egy-egy játék szépre sikerült helyszínén, de semmi ingerenciám nincs összehasonlítani egy másik játékkal, mert egyszerűen az van ott, akkor, és kész.
143.
143.
Darksiders84
#141: Hány fejezetes és hány %-os lettél a végére?
141.
141.
Batman
Végére értem a játéknak! A hibáit azt még mindig tartom, de történet meg játék részletessége kárpótolt, így be kell vallanom, hogy tévedtem amikor tücsköt békát kiáltottam rá x nap után. Ebből a generációból, ha csak egy játékkal játszol, akkor az legyen a RDR 2, megéri!
140.
140.
Egy rendes fizika elviheti egy gép teljes erőforrásainak 60%-át is!Valamikor valahol olvastam :)
137.
137.
Vis Major
#132: A hdr-el ne gyere mert az vagy szar vagy jò. Nincs az hogy egyik platformon jo a màsikon rossz.
136.
136.
frankdelgado
A HZD jobb, leginkàbb azért mert ps ex. Eredetileg az RDR2 is az lett volna és lettek volna benne robotlovak. A gond az volt, h a döntéshozók között voltak néhànyan, akik natív 4k ban és stabil fps el akartàk jàtszani és mivel a pc nem jöhetett szóba a warez miat, így megcsinàltàk egy olyan bukott konzolra is, amit a kutya sem vesz....
134.
134.
Yanez
#129: Pedig ez így nem egészen igaz, mert pl aki inkább a realisztikusabb megvalósítást kedveli, annak a RDR2 szebb lesz. Nem mindenkinek fekszik a színes, művészi stílus. Én mindkettőt szeretem. Ám objektív szempontból, a Horizon vizuális látványvilága szebben néz ki a képernyőkön, mint az RDR "fakósága". Ez igaz.

A probléma inkább az, hogy vizualitásban egy majdnem két éves játékkal szál egy ringbe. Bár mondjuk a szépségnek is van határa, és egyelőre még nem tartunk ott, hogy újabb szintre lépjünk. Majd nextgenben!
132.
132.
ollie92
#129: PS4 Pron fake HDR és homályosabb textúrák miatt nem szabad ítélkezni. Less meg egy össsehasonlítást az X-el. Ég és föld, az egyik 4k hdr a másik csak felskálázott fake hdrrel.
129.
129.
Vis Major
#127: Pontosan. A Horizon Szebb. Ennyit mondtam èn is, erre jönnek fizikaval, meg minden szarral amirøl szò nem volt. Grafikailag a HZD a legszebb.
115.
115.
Hű ez gyorsan bejött!!!Mondtam,hogy nem lehet ps az csak a kiváltságosok vehetik vagy kérhetik apucitól!Röhej
109.
109.
Vis Major
#104: Ugye? Pedig mèg az izlèsünk is egyezik XD
104.
104.
Macifasz
#100: Jé, még a mellényünk is ugyan az. :-D
103.
103.
Vis Major
#97: A tàvoli hava hegyekben jàtszòdik a dlc valmint a fő story egyik mission-e ;)
102.
102.
Macifasz
#95: Számomra meg a RDR2 a legszebb open world játék és nem a HZD. És nem azért, mert közelebb áll hozzám a western, csak szimplán így érzem, így gondolom. Te tituláltad jobbnak és állítottad, hogy a HZD grafikailag minden szempontból jobb mint a RDR2, és én erre írtam, hogy szerintem (számomra) meg nem. De sztem már kezdünk elbeszélni egymás mellett, a lényeg, hogy mindkettő remek játék és mindkettőt imádjuk. Csak te a HZD-t én meg a RDR2-őt jobban legyen az grafika, látvány vagy játékmenet. :-)
100.
100.
Vis Major
#96: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=13320181103_180614.jpg
99.
99.
Yanez
Emberek, ezen tényleg vitatkozni kell??? Miért nem lehet annyiban megegyezni és örülni neki, hogy mindkét játék grafikája csodásan szép? Ez a kis bizbasz legyen a legnagyobb probléma, tenyleg ezt kívánom! Egyébként, mint ahogyan mondtam, mindkettő gyönyörű, a különbség csak annyi, hogy az egyik fakóbb színeket használ a realisztikusság érdekében, a másik pedig művészien szép, amit a színekkel való játszma is alátámaszt. Ám mindkettő részletes és szépen kidolgozott játék. A többi differencia szóra sem érdemes apróság.
97.
97.
#90: Olyan ez a kép mintha csak a közeli sziklák lennének a játszótér részei a távoli havas hegyek meg csak háttérkép.
96.
96.
Vis Major
#94: Ugyanez a lovam ès Roach-nak neveztem el. 95-ik hozzàszòlàsom, èn is jobban szeretem mint a hzd-t de ettől mèg nem tudom "elvenni" a legszebb open world cìmet a HZD-től ami a grafikàt illeti
95.
95.
Vis Major
#92: Persze jobban imàdod mert a vilàga közelebb àll hozzàd. Megjegyzem hozzàm is. De puszta imàdat miatt valamit jobbnak titulàlni avagy beàllìtani mèg nem kell.
94.
94.
Macifasz
#92: Vagy ez: http://www.kepfeltoltes.eu/images/2018/10/98145496752_2510712102302.jpg
Csak, hogy saját kép is legyen.
92.
92.
Macifasz
#87: Szép ez tény. De nekem ez szebb:

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2018/10/232Red_Dead_Redemption_2.jpg

De nem vagyunk egyformák. Imádtam a HZD minden percét. De a RDR2-őt jobban imádom. Ennyi. Ez még semmit nem von le egyik játék érdeméből sem.


87.
87.
Vis Major
#86: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=53720170612_174416.jpg
Most őszintèn, ès csak a tetves tv-t fotòztam ahogy Aloy-al felugrottam egy hegyről miközben cèloztam.
Ha a HZD is ùgy adagolta volna a "grafikàt" mint az rdr akkor "fuck this" lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...