Saját birtokunk is lesz a Red Dead Online-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 2.
  • Pletyka
A Rockstar Intel adatbányászai beleásták magukat az alapjáték fájljaiba, ahonnan sok érdekességre derült fény a Red Dead Redemption 2 multiplayerét illetően. Például arra, hogy saját birtokunk és járműveink is lehetnek.

Az éles szemű adatbányászok beleásták magukat az alapjáték fájljaiba, így számos konkrétum szivárgott ki az ebben a hónapban élesedő Red Dead Online-ról. Mint ismert, a Red Dead Redemption 2 multiplayer módja nem készült el a premierre, csak novemberben startol el bétaként.

Az infókat a Rockstar Intel szállította és persze semmi sem vehető készpénznek. Ezek alapján a többjátékos módban saját házat és járműveket is vásárolhatnak a játékosok - az oldal szerint erre nem volt lehetőség a sztorimódban, így csakis a Red Dead Online-ról lehet szó.

Az ingatlanok és ingóságok árai helyett még placeholderek szerepelnek, többségük még leírást sem kapott - a készítők bizonyára egy frissítéssel orvosolják a hiányosságokat. A kisebb, egyszerű szekerektől kezdve a Gatling Gunnal felszerelt kocsikig bezárólag számos járművünk lehet, és persze a multihoz is saját lovak dukálnak.

És mi a helyzet a birtokokkal? Vélhetőleg nem lesznek olcsóak, igazi státuszszimbólum lehet egy jól felszerelt és kidíszített ranch. A szisztéma tehát hasonlítani fog a GTA Online-hoz.

Komoly büntetés kapott a szivárogtató oldal

Emlékeztek még a februárban kiszivárgott infókra a Red Dead Redemption 2-ről? Anno a TI Media tulajdonában lévő Trusted Reviews nevű brit oldal közölte le elsőként a részleteket - köztük az Red Dead Online battle royale-módjátról -, ezeket vette át később többi gamer site. A magazin 1 millió fontos büntetést kapott, és egyben bocsánatot kellett kérnie a kiadótól, amiért bizalmas információkat tett közzé. A pénzt a Take-Two által kiválasztott jótékonysági szervezetnek adják.

A Red Dead Redemption 2-ről szóló tesztünk már készül, napokon belül olvashatjátok.

151.
br1Koo
#150: Játszottam vele, havernak megvan és már a training résznél rosszul lettem, azt hittem gow-ot fogok játszani nem crash bandicoot-ot. A kettő között annyi a különbség hogy a gowot láttuk milliószor(a játék stílusát, menetét) a másikat meg még soha. Ne legyünk tévedésbe, attól hogy open world és lődözni kell benne egyáltalán nem azon a szinten áll mint mondjuk egy ac vagy egy gta akár. Autentikus és komplex, és abszolút nem erőlködés szagú a RDR 2, ami egyre ritkább manapság,és ilyen minőségben a rockstaron kívül már nem is képes senki ezt megvalósítani.
150.
Duken
#39: Mind a két játék zseniális a maga nemében és egyik sem hoz semmi újat, mindkettőt millioszor láttuk már a különbség a millok között csak az hogy rdr2 világában,interakcioban a gow pedig játékmenetében hozott valami egyedit,brutálisat és hihetetlen élvezeteset. Az összehasonlításodat nem értem egyébként. Két teljesen különböző játék. Biztos hogy a kezedbe nem volt a gow esetleg youtube videokon láttad amiből levontad "bölcs" következtetésedet. nagyon élvezem mindkét játékot egyikben ez másikban az a jobb, mindkettő kötelező vétel! :)
149.
Oldman
Juha!
A gond az, hogy többen meg szeretnèk győzni a màsikat a vèlemènyükkel kapcsolatban, innen szokott fèlresiklani a beszèlgetès a szemèlyeskedès irànyàba. Ha az utòbbi nincs, akkor semmi gond szerintem. Csak jòkat ìrni egy jàtèkròl meg unalmas ugye :)
148.
Juha
#147: Bosszankodtak, véleményezték, kritizálták, jogosan, és sokat javítottak is rajta. Pont. De ami itt ment, hogy melyik játék szebb, kidolgozottabb stb. az már szerintem durván szubjektív, ezért írtam, hogy egyesek direkt a +, -t nézik csak, és elfeledkeznek a játékélményről, a lényegről.
147.
Oldman
Juha!
A Witcher Blood and vine nagyon ütős lett, az volt a kedvencem! Amit làtvàny terèn annàl a dlc-nèl letettek az asztalra, az mèg most is etalon szerintem. Viszont anno a Witcher 3 mikor mèg nem èrkezett meg a javìtò nagy tapasz, bizony jò jàtèk ide vagy oda, rengeteget bosszankodtak a jàtèkosok. Hogy mièrt?
1. Iszonyatosan szaggatott a jàtèk
2. Rengeteg bug volt tapasztalhatò
3. Nagyon kicsi mèretű volt a magyar felirat.
Grafikailag rendben volt, de a drasztikusan dülöngèlő fàk bokrok furcsa làtvànyt nyùjtottak. Ès mègis szerettük...
Ha mostansàg egy szèpnek ( az is ) beharangozott jàtèk az egyik konzolon nem is olyan szèp, mert a hdr kapufa, az àllandòsìtott szürkesèg meg nagy %-ban jelen van, akkor szerintem jogosak a kritikàk. A jàtèk egyèb lènyegi rèszèt viszont dìcsèrjük mert megèrdemli. Mindösszesen ennyi törtènt. Kritikàval mindig èlni kell ha van alapja, hiszen ìgy fejlődhet a jàtèkèszìtès mechanizmusa a kèszìtők àltal. Legközelebb a hibàkra/ hiànyossàgokra vèlhetően ügyelni fognak. Remèljük legalàbbis.
146.
Batman
#143: 6 és van benne egy epilogue
145.
Juha
Komolyan mondom, ide nagyon ráérő emberek járnak. Én még most kezdtem el a Witcher 3 utolsó dlc-jét, annak a látványa is ütős, de ha csúnyább lenne is imádnám.
Látszik, hogy mi kell manapság a népnek, én anno örültem, hogy egy gta3 vagy vice city éppenhogy elindult full lowban, totál szaggatva a gépemen (akkor még szülők vették, és pofánröhögtek volna, ha én egy 3d kártyáért, vagy nagyobb monitorért sírok).
És igen, élveztük akkor is a játékokat, szerintem jobban, mint a maiakat, amiktől mellesleg szemgörcsöt kap a "gamer", ha nincs meg a 60 fps, vagy a 4-8-16k.
Ok, sokat változott a technika, és ez persze a nagyobb igényeknek köszönhető, de azért ezek játékok maradnak, pár óra után ha azt lesed, hogy a távoli lófarok árnyéka milyen, akkor te nem játszol, hanem kritizálsz. Ez lehet pozitív vagy negatív, tökmindegy.
Én is elnézelődöm egy-egy játék szépre sikerült helyszínén, de semmi ingerenciám nincs összehasonlítani egy másik játékkal, mert egyszerűen az van ott, akkor, és kész.
144.
Oldman
Vis Major!
Dehogy bàntam meg, hogy ràbeszèltèl, inkàbb segìtettèl, hogy ne legyenek tùlzott elvàràsaim, ez ìgy van jòl! Meg aztàn sehol sem tartok a jàtèkban, innen csak felfelè visz az ùt. :)
143.
Darksiders84
#141: Hány fejezetes és hány %-os lettél a végére?
142.
Ultimate
#139: Erőforrás szempontjából nagyon is van.
141.
Batman
Végére értem a játéknak! A hibáit azt még mindig tartom, de történet meg játék részletessége kárpótolt, így be kell vallanom, hogy tévedtem amikor tücsköt békát kiáltottam rá x nap után. Ebből a generációból, ha csak egy játékkal játszol, akkor az legyen a RDR 2, megéri!
140.
Crow77
Egy rendes fizika elviheti egy gép teljes erőforrásainak 60%-át is!Valamikor valahol olvastam :)
139.
Yanez
#135: A fizikának semmi köze a grafikához. Játékmechanikában/interaktivitásban az RDR2 szintet lépett, már-már generációt. Szerintem ez sokkal nagyobb előny és érték, mint egy kis grafikai eltérés. Ezt kell kiemelni, hogy odalegyen b*szva a többi játéknak. :)
138.
Ultimate
#135: Mondjuk ez a mondat arra hogy valós ingame screenshotokat raktam be pro-ról mentve mindent elárul a beszégletésről. Én vagyok a gyarló mert meg mertem látni a játékban hol volt spórolás és mert linkelni mertem. :)

"hogy lehet "olyan mèlyre süllyedni" hogy ilyen "fotokat" linkelgetsz"
137.
Vis Major
#132: A hdr-el ne gyere mert az vagy szar vagy jò. Nincs az hogy egyik platformon jo a màsikon rossz.
136.
frankdelgado
A HZD jobb, leginkàbb azért mert ps ex. Eredetileg az RDR2 is az lett volna és lettek volna benne robotlovak. A gond az volt, h a döntéshozók között voltak néhànyan, akik natív 4k ban és stabil fps el akartàk jàtszani és mivel a pc nem jöhetett szóba a warez miat, így megcsinàltàk egy olyan bukott konzolra is, amit a kutya sem vesz....
135.
Ultimate
#134: Pontosan és itt jön képbe a fizika a látóvás és miegymás. Mire megy el az erőforrás. Ennyit tudnak a jelenlegi konzolok. Objektíven nézve a Horizon szebb. Egy susnyás közepén állva 10 méteres övezetet belátva naplementében. Ám amint bejön a nagyobb táj illetve kimennek a fényeffektusok, avagy amint odamegyünk egy belső térre például városok vagy akár szobák máris kijönnek a hiányosságok. A Rockstar ebben (is) mesteri,tökéletesen megtalálták az egyensúlyt. És én is írtam egy 2 éves játékkal vetjük össze elvárható hogy többet mutasson meg is teszi.
134.
Yanez
#129: Pedig ez így nem egészen igaz, mert pl aki inkább a realisztikusabb megvalósítást kedveli, annak a RDR2 szebb lesz. Nem mindenkinek fekszik a színes, művészi stílus. Én mindkettőt szeretem. Ám objektív szempontból, a Horizon vizuális látványvilága szebben néz ki a képernyőkön, mint az RDR "fakósága". Ez igaz.

A probléma inkább az, hogy vizualitásban egy majdnem két éves játékkal szál egy ringbe. Bár mondjuk a szépségnek is van határa, és egyelőre még nem tartunk ott, hogy újabb szintre lépjünk. Majd nextgenben!
133.
Ultimate
#130: Tudod a grafika nem csak abból áll hogy mi van körülötted 1 négyzetméterre hanem van egy összképe amibe beletartozik az is mi van 100 méterre milyenek a fények milyen a víz milyen a mozgás és a fizika. Fejezd már be a magas lóról irogatást ezekkel a fucklogicozásokkal "faszságok" szöveggel ember és tanulj meg normálisan kommunikálni!
Komolyan ennyire futja? ujjal mutogatni hogy vegyen az ember konzolt meg hogy faszságok lettek összehordva? Meg fucklogic? Mindezt úgy hogy ezidáig semmit nem tettél a témához beszólogatáson és a tévéről készített képeden túl?
132.
ollie92
#129: PS4 Pron fake HDR és homályosabb textúrák miatt nem szabad ítélkezni. Less meg egy össsehasonlítást az X-el. Ég és föld, az egyik 4k hdr a másik csak felskálázott fake hdrrel.
131.
Ultimate
#129: Karakterekben. Ahogy Yanez is írta. És én is. Minden másban kábé szia van a fényektől a vizen és por füst köd effektusokon át egészen a látótávig és kidolgozottságig. Fájt beismerni?
A videó alatti kommentek is jól láthatóak.
130.
Vis Major
#128: Az origins-ben meg ha felrepülsz a sassal akkor 3X akkora a làtòhatàr mint az RDR2-ben. Akkor most az origins a legszebb? Fuck logik
129.
Vis Major
#127: Pontosan. A Horizon Szebb. Ennyit mondtam èn is, erre jönnek fizikaval, meg minden szarral amirøl szò nem volt. Grafikailag a HZD a legszebb.
128.
Ultimate
#127: Erről beszéltem. A screenshotjaim a látótávról meg tetten érhetőek 9:50-nél...de én beszélek mellé meg f*szságokat.
Bocs hogy belementem a témába, kár volt mert ahol nincs víz ott nem lehet hullámot gerjeszteni...
127.
Yanez
#125: Ezt nem hiszem el! Pont ennek a videónak a linkjét akartam most beszúrni!!!! Pont ide, pont most! Erre te beszúrod! Ennek mennyi volt az esélye? :D

A vidin a Horizon szebben néz ki, de mint említettem, ennek a művészi megvalósítás az oka. Az RDR2 pedig realisztikusabb, ahogyan a cél is az volt. A karakterek jobbak a HZD-ban. A játék világának kidolgozottsága és interaktivitása viszont alázza a Horizont, és szerintem ez sokkal nagyobb előny, mert szépnek mindkettő szép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...