800 millió dollárnál jár a Venom

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A kritikusok ugyan nem voltak elájulva a Venomtól, a kasszáknál remekül teljesít a film, idén ez a mozi az ötödik a jegyár-bevételeket összesítő toplistán. Csoda, hogy berendelték a folytatást?

Minket nem varázsolt el túlzottan a Venom (és akkor még viszonylag finomak voltunk, hiszen 5 ponttal jutalmaztuk a filmet), azonban hiába fogadták rosszul a kritikusok az adaptációt, a kasszáknál remekül teljesít: a Box Office Mojo összesítése szerint 822,5 millió dollárt termelt eddig a film, amiből 211,7 milliót hozott össze az Egyesült Államok és 610,8 millió dollárt a világ többi része.

Hogy kontextusba tegyük a számokat: a Venom ezzel egy ligában focizik a tavalyi Wonder Womannel (ott 821,9 millió dollárnál állt meg a számláló), az idei év bevételi toplistáján pedig az előkelő ötödik helyet csípte meg. Sokkal tovább valószínűleg nem fog jutni: a The Incredibles 2 1,2 milliárd, a Jurassic World folytatása 1,3 milliárd, a Black Panther 1,34 milliárd, míg az új Avengers 2 milliárd dollárig jutott.

A Sony jó eséllyel több mint elégedett, úgy fest, 2020 októberében várható a Venom második része.

12.
12.
kopic
#10: Omfg! Mindennel jobban varom a 4. reszt! Ahhhhh...
11.
11.
kopic
#10: Asszem en is egy heten belul 2x. :D
A trailert eddig vagy 50x lattam, csak amiota a filmet, azota is neha-neha megnezem a trailert. Nem tudom miert. :D
10.
10.
Yanez
#9: A trailert én is vagy 5-ször néztem meg, a filmet egy héten belül kétszer! :) Ilyen eddig nálam csak egyszer fordult elő: az első Avengers filmnél. Ott 3 nap alatt néztem meg kétszer a filmet. :)
9.
9.
kopic
#7: https://youtu.be/6ZfuNTqbHE8

215 millio megtekintes majdnem... Erre nincsenek szavak... Hiaba lattam 3x a filmet (2x mozi, 1x ncore :D, de dvd-n is beakarom szerezni) megis a trailert ujraneztem vagy 5x. Xd
8.
8.
kopic
#7: Hat en nem lattam halistennek, nekem boven eleg volt, amit yt-n neztem jeleneteket belole. :D
BvS elment egynek. Bovitett verza nezesekor azt hittem ereimet felvagom annyira unalmasan fhos volt.
7.
7.
Yanez
#6: Én most hirtelen nem tudom láttam-e a JL-t. XD Talán láttam, de jó szar volt, ha eszembe sem jut! A Batman vs Szupcsi még fogyasztható volt. A WW is.
6.
6.
kopic
#4: Hat nem tom, a JL-nel majdnem elhanytam magam a CGI-tol, annyira xarul lett megcsinalva...
5.
5.
Max3000
#4: Nekem meg pont az az "arctakaró",mikor egy ilyen filmben túl komolyan veszik magukat a szereplők. Batman vs superman-en például sírni tudtam volna.
4.
4.
shatterhand
#3: Nekem mondjuk a DC filmek is bejönnek. Supermanes, Igazsag ligájas filmekben a látvány sokkal durvább ,erősebb mint a marvelnel.
Amikor Hulk dühöng az olyan lazabb, rajzfilmes. De mikor Superman engedi el magát az sokkal jobban átjön.
3.
3.
ARTURUS22
Igen nehéz lenne szarnak nevezni. Igazából nem egy bosszúálok, de nekem bármelyik, ironman, thor mellet megállta a helyét, és az összes addigi sonys pókembert magasról lekörözni, nagyjábol simán hozza a hazatérés szintjét sztem és a föszereplö miatt ha nagyon válsztani kéne ez vinné a pálmát.
szerencsére a számok szerint enm én vagyok a hülye ezzel avéleménnyemel és jönni fog a 2 rész a morbiusra is kiv leszek.
2.
2.
shatterhand
#1: Igy szokott lenni. Mikor vmit már licitálósan szidnak egyre jobban és átesnek a ló túloldalára.
Közbe meg kiderül,hogy bár vannak hibái attól messze van a szartol.
1.
1.
ARTURUS22
NEkem kellmes csalodás volt a film, nagoyn tetszett pedig nem vártam sokat.
Ehez képest pl, jobban tetszett mint a ww, edig az is igen jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...