Never Alone PC, PS4, XBOXONE

Élet a sarkkörön egy bennszülött lány és a barátja, egy sarki róka szemszögéből.
Típus: Platform, Puzzle

Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben is négy játékot tölthetnek le az Xbox Live-előfizetésük mellé az Xbox-hívők. Digitális népmese, ügyességi puzzle-játék, BioWare-fejlesztés és egy Xbox-klasszikus is helyet kapott a felhozatalban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem mondhatnánk, hogy el vagyunk árasztva jobbnál jobb megjelenésekkel, de azért akad egy-két érdekesebb cím az ínyencek számára. Még mindig nagyon "furcsa az élet", és feltámad egy Sierra-klasszikus is.

A hónap végén kiegészül a Never Alone

Nuna és rókabarátja új kalandokra vállalkozik Alaszka északnyugati részén. A Foxtales névre keresztelt kiegészítő július végén érkezik, hőseinknek örvénylő áramlatokkal és vad lényekkel kell szembenézniük.

A héten jön a Wii U-s Never Alone

A Never Alone egy bájos platformerként vonult a köztudatba tavaly ősszel. Jó hír a Nintendo Wii U-tulajok számára, hogy az eszkimók legendáiból ihletet merítő cím az ő konzoljukra is megjelenik. Ráadásul már pénteken.

Íme, a PlayStation Plus áprilisi kínálata

A Microsoft után a Sony is bemutatta, hogy milyen játékokkal kényezteti a prémium előfizetőit. Ezúttal talán a PS Vita-tulajok járnak a legjobban, hiszen a konzol egyik húzócímét kapják meg.

Never Alone teszt

Eszkimók. Alaszka őslakosai. Egy különleges és sokáig elzárt nép tagjai, kik máig őrzik évszázados kultúrájukat és történelmüket. Ez a játék róluk szól. Az ő életükről, az ő múltjukról. És egy pici lány csodálatos kalandjáról.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a múlt hét is elég húzós volt, a tempó ezúttal sem hagy alább: a következő napokban egy raklapnyi megkésett port és persze egy sor új cím üti majd a markunkat. Te mire mész rá?

A jövő héten érkezik a Never Alone

Az alaszkai őslakosokkal közösen fejlesztett Never Alone a jövő héten landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az Upper One Games puzzle-platformere nagy kanállal merít az iñupiatok folklórjából. Befutott a launch trailer.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!