Never Alone PC, PS4, XBOXONE

Élet a sarkkörön egy bennszülött lány és a barátja, egy sarki róka szemszögéből.
1682008253

Ingyenes a Beyond Blue és a Never Alone az Epic Games Store-ban

Mostantól egy héten át ingyen hozzácsaphatjuk a könyvtárunkhoz az óceán felfedezésére koncentráló Beyond Blue-t és az alaszkai oldalnézetes kalandot, a Never Alone-t az Epic digitális boltjában.
1681399304

Az Epic Games felfedte a legfrissebb ingyenes játékait!

Újabb ingyenes címekkel lepi meg a gamereket az Epic Games Store: ezúttal a Mordhau és a Second Extinction van terítéken.
1645430400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.
1644580800

Folytatást kap a Never Alone

Hamarosan Nintendo Switchre is megérkezik a Never Alone: Arctic Collection, a csomagot beharangozó előzetes azonban tett egy váratlan bejelentést is: már úton van a fiatal eszkimó és a bátor róka történetének a folytatása.
1637262000

Tölthetők az Epic Games Store legújabb ajándékai

Mint minden csütörtök délután, úgy most is megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezen a héten két nagyszerű indie kalandot és a Radiohead különös zenei kiállítását dobhatjuk a könyvtárunkba.
1636653600

Három játékkal készül az Epic a jövő hétre

A héten játékot nem, csak egy, a Rogue Companyhoz járó ajándékcsomagot kínál az Epic Games Store, de cserébe a jövő héten ilyenkor már három alkotásból is válogathatunk.
1543388400

Íme, a Games with Gold decemberi felhozatala

Decemberben is négy játékot tölthetnek le az Xbox Live-előfizetésük mellé az Xbox-hívők. Digitális népmese, ügyességi puzzle-játék, BioWare-fejlesztés és egy Xbox-klasszikus is helyet kapott a felhozatalban.
1437976800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem mondhatnánk, hogy el vagyunk árasztva jobbnál jobb megjelenésekkel, de azért akad egy-két érdekesebb cím az ínyencek számára. Még mindig nagyon "furcsa az élet", és feltámad egy Sierra-klasszikus is.
1437130809

A hónap végén kiegészül a Never Alone

Nuna és rókabarátja új kalandokra vállalkozik Alaszka északnyugati részén. A Foxtales névre keresztelt kiegészítő július végén érkezik, hőseinknek örvénylő áramlatokkal és vad lényekkel kell szembenézniük.
1434985215

A héten jön a Wii U-s Never Alone

A Never Alone egy bájos platformerként vonult a köztudatba tavaly ősszel. Jó hír a Nintendo Wii U-tulajok számára, hogy az eszkimók legendáiból ihletet merítő cím az ő konzoljukra is megjelenik. Ráadásul már pénteken.