Megvan a Rocksteady Superman-játékának címe?

  • Írta: szlav
  • 2018. november 28.
  • Pletyka
Link másolása
Superman: World's Finest. Ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor így hívják majd a Batman: Arkham-szériáért felelős Rocksteady következő játékát. Nem ez az első eset, hogy felütötte a fejét ez a cím.

A Game System Requirements oldalára került fel a minap a cím, amely állítólagosan a Rocksteady legújabb szuperhősös játékprojektjét fedi. Korábban is voltak pletykák arról, hogy Batman után Superman kaphat saját fejezetet a brit fejlesztőstúdió könyvtárában, ezeket pedig a vállalat álláshirdetései csak megerősítették. Múlt hónapban ugyan egy másik pletyka is felütötte a fejét, miszerint még egy Batman-játékot kaphatunk, méghozzá Arkham Universe alcímmel, a várt X018-as bejelentés azonban nem következett be.

Superman: World's Finest. A legfrissebb pletykák szerint így nevezik tehát a játékot. De mennyire is frissek ezek a pletykák valójában? A 4chan videojátékokkal foglalkozó boardján még idén júniusban keringett a hír, amely szintén ezen a címmel leakelt ezt-azt. Itt egy nyílt világú játékról számoltak be, melyben Superman, Batman és Robin is játszható karakterekként jelentek meg.

Persze merész lenne bármit is elkönyvelni ezek alapján, de maga a cím egyáltalán nem valószínűtlen, hiszen anno ezen a néven futott a három szuperhős egyik klasszikus képregény-sorozata is. Jövő hónapban egyébként a hírek szerint több mint tíz új játékot mutatnak majd be a The Game Awards során, így ha van alapja az előbb említett pletykáknak, akkor nem kizárt, hogy hivatalosan itt jelenjen meg először a Rocksteady játéka is.

3.
3.
Juha
Itt max. olyan lehet majd, hogy kisgyerekként bujkálgatunk, mert nem tudjuk, hogy a többiek kis humánpöcsök, majd folyamatosan rálelünk a képességeinkre, a végén meg már csak "szupererős" karakterekkel küzdünk, a többiek csak zavaró tényezők. Ez még így akár jó is lehet. Szerintem.
2.
2.
n_csacsi
#1: Az a baj, hogy nem látják a dolgokat...a Batman szériák azért voltak jók, mert egy szuperképesség nélküli szuperhőst irányítottunk, aki földhöz ragadt volt. Voltak különböző kütyüi, amivel szétverhetted vagy csapdába ejthetted az ellenfeleket, de Superman-nél csak azt tudom elképzelni, hogy repülsz előre és ütöd ki az embereket.

Mondjuk, átlag ellenfélként, tehát értem itt a kis mobokat, azt tudom elképzelni, hogy Lex felbérelt egy csapat zsoldost és mondjuk felruházta őket szupererővel meg adott rájuk páncélt. Több kisebb ellenfelet nem tudok elképzelni.
1.
1.
kastorhun
Ennek nagyon nem örülök, Supermant sose szerettem igazán.
Nem értek hozzá, de ellene ki lehetne ellene az átlag ellenfél?
Játékmenetileg se tartom túl tartalmasnak Supermant, tudom hogy vannak képességei, de szinte mind a pusztításról szól.
Szinte ugyan olyan mintha felnőtteknek szóló Pindur Pandúrok lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...