Hamarosan játszható lesz a Hell Let Loose

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Emlékeztek még a tavaly júniusban bejelentett második világháborús shooterre, amely százfős multis csatákkal kecseget? A Black Matter csapata 2019 folyamán jelentkezik a korai hozzáférésű verzióval a Steamen.

Tavaly nyáron a kért összeg duplája (308 ezer ausztrál dollár) jött össze a Kickstarteren a Hell Let Loose-ra, hiszen újra feltámadtak a második világháborús shooterek, a Black Matter alkotása pedig masszív, 50v50-es felállású multis csatákat ígér.

A srácok időközben partnerséget kötöttek a Team 17-tel, így a Worms-széria mögött álló cég adja majd ki az FPS-t valamikor jövőre, egyelőre csak korai hozzáférésben a Steamen. A Hell Let Loose realisztikus játékmenetet kínál, a fegyverek valósághűen viselkednek és hiteles ballisztikával rendelkeznek, ahogy a járművek irányítása sem lesz árkádos.

A csaták során nemcsak az ellenség legyőzése a cél, hiszen erőforrásokat kell gyűjtenünk. A frontvonalak dinamikusan változnak, az utánpótlás biztosítása pedig a stratégiákból lehet ismerős.

Pontos dátum még nincs az Unreal Engine 4-re épülő címhez, friss látnivalók már annál inkább! Határozottan jobban néz ki, mint másfél éve.

2.
2.
user101
0:59-nél Jedik ellen harcol... :)
1.
1.
Dave567
Itt kezdődik egy játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...