Saját ruhakollekciót kapott a Red Dead 2

  • Írta: szlav
  • 2018. november 30.
  • Érdekesség
Ilyen szerkóban még mi is elgondolkodnánk azon, hogy postakocsik kirablásának szenteljük az életünket. A Red Dead Redemption 2 saját, meglepően ízléses ruhakollekciót kapott a Barking Ironstól.

Valljuk be, ha az utcán meglátnánk egy Arthur Morgannek öltözött figurát, akkor kétszer is megfordulnánk a wannabe cowboy után. Talán épp ezért olyan érdekes, hogy a Red Dead Redemption 2 saját ruhakollekciója nem elég, hogy tényleg emlékeztet minket a 120 évvel ezelőtti Amerika öltözeteire, emellett mégis hihetetlenül ízléses marad.

A Rockstar Games a New York-i Barking Ironsszal fogott össze, így közösen dobták piacra az egy dzsekiből, három ingből, egy pólóból és két táskából álló kollekciót. Nem kirívó cosplay-cuccokról van szó, csupán stílusban emlékeztetnek a vadnyugatra, illetve egy-két apróságban kötődnek a játékhoz - ilyen például Arthur Morgan dzsekigallérba nyomtatott neve. Az árak egyébként 92 és 325 dollár közt mozognak, ha kíváncsiak vagytok a teljes kollekcióra, akkor azt ide kattintva megtaláljátok.

Ha pedig eddig kimaradt volna a Red Dead Redemption 2, akkor PlayStation 4-en, vagy Xbox One-on bepótolhatjátok. A játékról készült tesztünket itt olvashatjátok.

7.
Oldman
Macifasz! 5#
Nem is ìtèlem el aki az ellentètem ez ügyben, jò is hogy van ilyen opciò a jàtèkokban, fő a vàltozatossàg! Sokszor időigènyes az àtvàltozàs, miközben utàna èn pàrszor ùgy èreztem, mintha egy màsik karaktert irànyìtanèk, kicsit idegen tőle szàmomra az irànyìtott emberkèm. De ez csak egy szemèlyes megjegyzès/èrzès a rèszemről termèszetesen, nekem a jàtèkhoz valò lelkületem enyhèn kibicsaklott születèsemkor. :)

Őrnagy!
Igen tudom, hogy igazi ruhàkròl van szò, elvonatkoztattam a mondanivalòmat a tèmàtòl. Ùgy hiszem ezek az igazi ruhàk inkàbb a gyűjtőknek kèszülhettek isten igazàbòl, esetleg a videòjàtèkok gàlàira valò megjelenèskor làtom mèg èrtelmüket, főleg külföldön szokàs megjelenni a kedvenc szereplőik ruhàiban.
6.
Zisten
Az a gáz, hogy egy ilyen modellen bemutatva nagyon béna.
Egyedül a kabát táska amire azt mondanám egyedi.
A többiből veszek haszonlót tized áron.
5.
Macifasz
#1: Na, én pont az ellentettje vagyok ennek. :-D Engem mindig is érdekelt van, hogy 30-45 perceket is képes vagyok elpöcsölni, mire megtalálom a megfelelő összeállítást. :-D Már a GTA V-nél is rengeteg időt elpöcsöltem ezzel, de itt, a RDR2 esetében is minden fejezetben más ruhát adtam a karakterre, és mindegyik ruhához más frizura és arcszőrzet párosult. :-D Amikor pedig olyan küldetés volt, ahol átöltöztette a játék a karakteremet, utána az első dolgom volt, hogy irány a tábor (vagy a lovam) és bújtam bele azonnal az általam, az adott fejezethez kiválasztott szettbe. :-D
4.
ollie92
Röhögnék, ha valaki rendelne ilyen fasza vászon táskát és egy rongyos tescós szatyor jönne le :D
3.
Őrnagy
#2: Mondjuk 250-325 eurért amúgy is fasza cuccokat lehet venni. Mondjuk egy ilyesmi táskáért sosem adnék 325 eurót, a használtpiacon 20 euróért ennél jobbakat lehet venni:D
2.
Őrnagy
#1: De itt valódi ruhákról van szó. A kabát és az egyik táska fasza, a többi átlagos.
1.
Oldman
Valahogy engem soha nem èrdekelt, hogy a jàtszhatò karakterem a jàtèkban milyen hacukàban rohangàszik, hacsak a ruhàzat nem adott plusz teljesìtmènyt èrtelemszerűen. Csak a design miatt, hogy erre emiatt igazi vagy jàtèkban megszezett pènzt költsek soha nem foglalkoztatott igazàn. De igèny van rà, ùgyhogy hajrà.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...