Saját ruhakollekciót kapott a Red Dead 2

  • Írta: szlav
  • 2018. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Ilyen szerkóban még mi is elgondolkodnánk azon, hogy postakocsik kirablásának szenteljük az életünket. A Red Dead Redemption 2 saját, meglepően ízléses ruhakollekciót kapott a Barking Ironstól.

Valljuk be, ha az utcán meglátnánk egy Arthur Morgannek öltözött figurát, akkor kétszer is megfordulnánk a wannabe cowboy után. Talán épp ezért olyan érdekes, hogy a Red Dead Redemption 2 saját ruhakollekciója nem elég, hogy tényleg emlékeztet minket a 120 évvel ezelőtti Amerika öltözeteire, emellett mégis hihetetlenül ízléses marad.

A Rockstar Games a New York-i Barking Ironsszal fogott össze, így közösen dobták piacra az egy dzsekiből, három ingből, egy pólóból és két táskából álló kollekciót. Nem kirívó cosplay-cuccokról van szó, csupán stílusban emlékeztetnek a vadnyugatra, illetve egy-két apróságban kötődnek a játékhoz - ilyen például Arthur Morgan dzsekigallérba nyomtatott neve. Az árak egyébként 92 és 325 dollár közt mozognak, ha kíváncsiak vagytok a teljes kollekcióra, akkor azt ide kattintva megtaláljátok.

Ha pedig eddig kimaradt volna a Red Dead Redemption 2, akkor PlayStation 4-en, vagy Xbox One-on bepótolhatjátok. A játékról készült tesztünket itt olvashatjátok.

6.
6.
Zisten
Az a gáz, hogy egy ilyen modellen bemutatva nagyon béna.
Egyedül a kabát táska amire azt mondanám egyedi.
A többiből veszek haszonlót tized áron.
4.
4.
ollie92
Röhögnék, ha valaki rendelne ilyen fasza vászon táskát és egy rongyos tescós szatyor jönne le :D
3.
3.
Őrnagy
#2: Mondjuk 250-325 eurért amúgy is fasza cuccokat lehet venni. Mondjuk egy ilyesmi táskáért sosem adnék 325 eurót, a használtpiacon 20 euróért ennél jobbakat lehet venni:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...