Beköszöntött a karácsony a Fortnite világába

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
Érkezik a Fortnite hetedik évada, és vele együtt egy rakat téli újdonság; géppisztolyos hóember harcosok, behavazott pályarészek, X-4 Stormwing duplafedeles repülőgépek, új skinek és persze a vadonatúj Creative mód.

Lassan megérkezik az idei első hó a roppant népszerűségnek örvendő battle royale-alkotásba, és ezzel együtt rendkívül sok újdonsággal gazdagodhatnak a játékosok. Mától ugyanis jelentősen átalakul az egész térkép: szép lassan mindent beborít a téli fagy, a zöld dombok fehérbe öltöznek, illetve a hegyek közt új zipline járatok is megjelennek.

Aki viszont havas csúcsok helyett inkább a fellegekbe vágyna, szintén örülhet, hiszen érkezik az X-4 Stormwing repülőgép, melyekkel egyszerre akár öt játékos is akcióba lendülhet a Fortnite légterének uralmáért.

Mindezen túl új tartalmakkal bővül a Battle Pass is! Wraps fedőnévvel új jármű- és fegyverskinek, illetve a tier 100-as kategóriában a legendás The Ice King skin vár ránk. A legnagyobb dobás azonban mégiscsak a Creative mód lesz, melynek segítségével megépíthetjük álmaink pályáját - legyen szó akár légi csatákról, vagy őrült golfkocsi-versenyről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...