Megjelenési dátumot kapott a Vane

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 9.
  • Megjelenés
Link másolása
És ennek örömére még egy újabb előzetest is! Kétévnyi csöndet megtörve végre kiderült, hogy alig több mint egy hónap múlva hivatalosan is elérhető lesz a művészi PlayStation 4-exkluzív játék.

A japán Friend & Foe stúdió által fejlesztett Vane-t még 2014-ben jelentették be, és noha az utóbbi két évet jellemző hallgatás után még csak sejteni sem lehetett, hogy mi a helyzet a projekttel, mostanra egy vadonatúj előzetest és a pontos megjelenési dátumot is megkaptuk.

Négy és fél év fejlesztés után 2019. január 15-én érkezik a PlayStation 4-exkluzív Vane, melyben a sivatag aranyló porából egy fiatal gyermek emelkedik ki, aki az események olyan láncolatát indítja meg, mely az egész világra hatással lesz.

A hangulatában a Journey-t idéző alkotás során az elhagyatott romokkal és titkokkal teli sivatagot kell felfedeznünk úgy, hogy lehetőségünk lesz egyaránt madár- és emberalakot is magunkra ölteni. A The Last Guardian veteránjai által fejlesztett játékról a bejelentést itt, a korábbi előzetest pedig ezen a linken találhatjátok.

1.
1.
mamgu
Szép, titokzatos, várjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...