Ingyen játszható a hétvégén a The Crew 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 13.
  • Akció
Link másolása
Az egész Egyesült Államokat átutazhatod a Ubisoft nyitott világú versenyjátékában - mindegy, hogy földön, vízen vagy levegőben teszed. A The Crew 2 mától egészen vasárnapig ingyen kipróbálható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

A The Crew 2 elég sokat vállal, egészen az USA keleti partjától a nyugatiig lemodellezte az országot; persze nem realisztikus arányokkal, de biztosak lehettek benne, hogy a bejárható terep hatalmas. Ráadásul nemcsak autóval, hanem motorcsónakkal és repülőkkel is versenyezhetünk.

Ha eddig kimaradt volna az anyag, és a szeptemberi nyílt hétvégéről is lemaradtál, akkor december 13-17. között kipróbálhatod PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ha konzolon játszol, egyetlen megkötés van csak: mindenképp PlayStation Plus- vagy Xbox Live Gold-előfizetés szükséges az ingyenes próbához.

Tartalmilag a teljes verzióhoz férhetünk hozzá, azaz a PvP és az új Demolition Derby is bekerült a kalapba. Ha úgy döntesz, beruházol a The Crew 2-be, minden elért eredményedet továbbviheted, ráadásul ingyenes verdák is ütik a markodat. Mégpedig:

  • Xbox One: BMW Z4 GT3 2011
  • PlayStation 4: Maserati Gran Turismo S 2009 – Touring Car Edition
  • PC: Ford GT 2005 – Touring Car Edition


Ha inkább egy aranyos kisállatokkal operáló battle royale-ra fáj a fogad, tegyél egy próbát a Super Animal Royale-lal, amely a minap landolt a Steam Early Access kínálatában, és a premier örömére vasárnapig ingyen nyúzható.

3.
3.
Krekk
Ha PS4-ed van csak (azaz nem jutsz hozzá a Horizon 3-4-hez) és szereted az open-world autós játékokat, próbáld ki, jó játék ez. Egyetlen "hibája", hogy a Horizon túlragyogja.
Én jól szórakoztam vele anno, néha még most vissza-vissza térek picit ökörködni.
2.
2.
Batman
Ezt akartam én is írni. Olyan hulladék, hogy hihetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...