Csapj le ingyen a PC-s Subnauticára!

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 15.
  • Akció
Link másolása
Az Epic nem beszélt a levegőbe, amikor megígérte, hogy a saját boltjából kéthetente egy-egy ingyenes játékot tölthetnek le a felhasználók. A sort az egyik legjobb túlélőjáték, a Subnautica nyitja - irány az ismeretlen tenger!

Nemrégiben indult útjára a Steam legújabb kihívója, az Epic Games Store. A Fortnite alkotójának digitális boltja számos exkluzív címet kínál, ráadásul rendszeres ingyenes játékokkal igyekszik a platformhoz csábítani a felhasználókat. Az első grátisz anyag a nyílt óceánra kalauzol bennünket: ez a Subnautica, amire december 27-ig csaphatunk le.

Miután űrhajónk egy ismeretlen bolygón lezuhan, egy űrkapszula belsejében térünk magunkhoz a tenger közepén. Első feladatunk az lesz, hogy valahogy életben maradjunk, ételt és édes vizet kell keresnünk, valamint nyersanyagokat gyűjtve egyre jobb búvárcuccokra tegyünk szert. Emellett menedékünket is folyamatosan csinosítgatjuk. A tengeralatti élővilág pedig impozáns, noha a ragadozó halakra figyelnünk kell. Ha már biztosítottuk túlélésünket, ki kell nyomozunk, hogy mi okozta a szerencsétlenséget.

A Subnauticáért alapesetben 25 dollárt kérnek, az Unknown Worlds játéka egyébként december 4. óta PS4-re is elérhető.

Az Epic Games Store következő ingyenes címe a Super Meat Boy lesz december 28. és január 10. között.

3.
3.
crytek
"A Subnautica készítője elárulta, hogy eddig 5.23 millió példány fogyott a vízalatti túlélőjátékból.
Mondani sem kell, ez óriási szám - pláne úgy, hogy ebben nincsenek benne az ingyenes példányok, melyeket az Epic Games Store osztott szét. Az akciós periódusban 4.5 millióan töltötték le a játékot, ami azt jelenti, hogy összességében közel 10 millió játékoshoz sikerült eljutni."
2.
2.
Blazkowicz
2 nappal ez előtt fordult meg a fejemben, hogy meg kéne venni. Most már nem kell. :)
1.
1.
godach
Tegnap kíváncsiságból rálestem a storera. Az elején szipi volt hogy a szokásos konzolos bejelentkezések mellett a nintendo is helyet kapott. Az uplayban én nagyon szeretem, hogy a psn valamint live accountom össze van kötve a pc-vel. Számomra ez nagy pozitívum. A csempés elrendezés viszont nekem nem adja. Jobb szeretem ha listázható a kínálat.
Minden esetre behúztam a Subnauticát, bár Steamre megvan. Abban sem bíztam az elején, és évekig még dobozosan vásároltam és lásd mi lett belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...