PUBG - mobilon is beköszönt a karácsony

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
A PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile is megkapja a népszerű battle royale-játék legújabb, Vikendi névre keresztelt havas pályáját, illetve hozzá egy tucat karácsonyi tematikájú skint is.

Alig pár nappal a PC-s rajt után máris érkezik a PUBG legújabb pályája telefonokra is! Mondjuk ez nem is olyan nagy csoda, tekintve a játék mobilverziójának elképesztő népszerűségét.

A 8x8 kilométeres Erangel és Miramar pályáknál némileg kisebb, de a 4x4 kilométeres Shanhok pályánál azért nagyobb, 6x6 kilométeres Vikendi hófedte tájai mindenképpen komoly felfrissülést hoznak a játék viszonylag lassan változó ökoszisztémájába. A havas hegyekkel, hatalmas nyílt terekkel, befagyott tavakkal és elbarikádozott városkákkal tarkított területen időnként még olyan exkluzív járműveket is találhatunk, mint a motorosszán, illetve a meccs eleji várakozás közben még hógolyócsatára is lehetőségünk nyílik.

Az új pálya ingyenes frissítés formájában az iOS-t és Androidot futtató telefonokon egyaránt elérhető lett. A PlayerUnknown’s Battlegrouds PC-s verziója egyébként még a hét elején megkapta a Vikendi pályát, a konzolokat illetően viszont még pár hétig várni kell, ugyanis Xbox One-on és PlayStation 4-en várhatóan csak 2019 januárjában rajtol el a térkép.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...