Anthem - barlangászat a készítőkkel

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 21.
  • Videó
Link másolása
Újabb játékmeneti videóval örvendeztette meg a rajongókat az EA és a BioWare az Anthem hivatalos Twitch-csatornáján. Ezúttal a két vezető producer, Mike Gamble és Ben Irving, valamint a játék rendezője, Jon Warner ragadott kontrollert.

Ezúttal a némi Destiny- és World of Warcraft-beütéssel rendelkező Temple of the Scar terület barlangjait csodálhattuk meg a közel 30 percnyi játékmenet során, de kiderült néhány újdonság a Strongholds játékmód matchmaking-rendszeréről, illetve bemutatkozott az Interceptor Javelin is.


Az Anthemről szóló információkkal kapcsolatban egyébként egyáltalán nem szűkszavú a BioWare, múlt héten a fejlődési rendszert ismerhettük meg bővebben, előtte pedig a TGA 2018 alkalmából levetített traileren a történetbe kaptunk egy részletesebb betekintőt.

Az Anthem a jelenlegi tervek szerint február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

10.
10.
FreeKatana
#9: Elég is volt belőle 26 perc már videóformában is, ott a probléma.
9.
9.
Aanash
Ez a videó a barlangászatról szól ahogy a címben is ott van.
Nem értem hol a probléma.
Rengeteg másik videóban meg szabadon járnak-kelnek földön, víz alatt, levegőben.
8.
8.
FreeKatana
Itt van egy fasza repkedős alapötlet. A legelső E3 videónál elég jónak tűnt, hasonlót utoljára a Dark Voidnál tapasztaltam. Erre bekorlátoznak ilyen faszom sötét kis dungeonokba, hogy balettozz az enemy fején.
7.
7.
RangerFox
A videó megnézése után töröltem a wishlistemből a játékot. Pedig mennyire vártam az első trailer után....
6.
6.
Heldengeist
#4: Mert mi van akkor, ha vége a stúdiónak. Ez már nem az a stúdió, amelyik az eredeti Mass Effectet és Dragon Age: Originset vagy előtte a Baldur's Gate-et és KOTOR-t fejlesztette. Azok az emberek, akik akkoriban megadták a stúdió karakterét és meghatározta a játékok minőségét, már évek óta sorban otthagyták, mert nem akartak az EA rabszolgái lenni.
5.
5.
Derivel
#4: Akármi történik, nem fog elhasalni a stúdió. Ezt már benfentes források kijelentették. Sokkal többet tett le a Bioware, nem fognak ennyi alapján csődöt mondani.
4.
4.
GAMEROD
Annyira arcade mint a hétszentség. Csak azért bízok egy kis sikerben, mert ha ez elhasal, akkor vége a stúdiónak.
3.
3.
Derivel
#2: Ha rosszul állna a játék állapota, akkor nem adnának 4-5 (!) különböző lehetőséget arra, hogy kipróbáljuk még a megjelenés előtt.
2.
2.
ollie92
Vajon ez a játék is félkészen, alfa fázisban kerül a boltokba ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...