Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

  • Írta: szlav
  • 2018. december 29.
  • Hír
Link másolása
Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.

Egészen mozgalmas évet zártak idén a From Software-nél. Önálló epizóddal idén ugyan nem bővült a Souls-széria, de májusban megérkezett a Dark Souls felújított változata, novemberben pedig egy különleges VR-kalandjátékot kaptunk a Déraciné képében. A jövő pedig rengeteg újdonságot tartogat a kőkemény akció-szerepjátékokon edződötteknek, tavasszal ugyanis érkezik a Sekiro: Shadows Die Twice. Ez azonban nem minden!

A japán stúdió atyja, Hidetaka Miyazaki egy interjúban elárulta (a fordításért ezer hála a Gematsunak!), hogy több, eddig be nem jelentett projekt is készül a From Software háza táján. Egész pontosan két titkos projektről van szó, s habár több információt nem kaptunk róluk, Miyazaki elárulta, hogy mindkét játék követi majd a korábbi címeik stílusát és a From Software szellemiségét.

Miről lehet tehát szó? Talán egy újabb epizóddal bővülhet a Dark Souls-trilógia? Esetleg folytatást kaphat a Bloodborne? Felújított változatot kaphat a Demon's Souls, vagy lehet, hogy a Sekirón kívül is készül valami teljesen új IP? Bárhogy is legyen, mi mindegyik végkimenetelnek örülnénk, az pedig, hogy nem egy, hanem egyszerre két játékot tartogatnak, még nagyobb mosolyt csal a lelkünk mélyén lakozó mazochista arcára.

35.
35.
Fata Morgana
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a két újdonság, remélem nem valami remastered szarság mert ebben a gen-ben már bőven elég volt belőlük.Különösen a Sony-nál űzik mesterfokon a "birkanyírás" ezen formáját.
A lényeg ne retek remastered legyen, hanem méltó utódjai a DS, BB szériának.
34.
34.
Batman
#33: Nem is kell bíbelődni, volt egy játék aminek nem ugrik be a címe, ott úgy oldották meg ha sapkát veszel fel akkor úgy kezeli a játék mintha rövid hajad lenne, ergo csak írtak egy feltétet rá és annyi. De megértem ha téged nem zavar, egyéni preferencia persze.
33.
33.
br1Koo
#30: A japán játékok mindig is ilyenek voltak. Mivel van a DS-ben meg a BB-ben egy rakat páncél nem bíbelődtek azzal hogy melyikre épp hogy simul rá a karakter haja.
32.
32.
Unknown
#31: Hasonlít ezekre de mégis másnak érződik. Ráadásul Xboxosoknak benne van a gamepassba.
31.
31.
Unknown
Akinek a DS, BB játékok nehézségével van gondja annak bátran ajánlom az Ashen-t ;)
30.
30.
Batman
#28: Évekig tanultam UI-t, gondolhatod mennyire szúrja a szemem, hogy kopasz karakterrel lehet csak menni, hogy ne legyen bugos a karakter.
28.
28.
br1Koo
#26: Micsoda problémáid vannak..
27.
27.
Pain
#20: Ezzel nincs is semmi gond, nem vagyunk egyformák. Szerintem is elférne egy könnyebb mód, hogy az is tudja élvezni a játékot, akinek nincs türelme, vagy akár ideje, hogy ilyen kihívás mellett végig tolja. Az értékéből semmit nem veszítene ezzel.
26.
26.
Batman
Dark Souls 1 egy igénytelen trágya. Akárhogy lehet magyarázni itt a pályaszerkesztést meg mindent, trágya. Játszottam a bloodbornennal, párszor meghaltam minden bossnál, de semmiféle extázist nem adott. Csak szétraktam a kezem, hogy ennyi? Ez a híres from softwares formula? Ez olyan nehéz? Hát minden ellenfélnek van 2-3 movesetje, csak a hülye nem tudja megcsinálni. Ja, amúgy játék negyedénél meg újra kellett kezdenem a játékot (bloodborne) mert ez a nagyrabecsült fejleszto úgy oldotta meg a hajat, hogy átlógnak a hajszálak minden ruhán, nagyon undorító igénytelen munka.
http://imgur.com/9vrv5Eb

És mielõtt nekem ugranátok, ez az én véleményem.
22.
22.
hoaw
Örülnék egy Kuon remake-nek.
21.
21.
#20: Ezzel csak azt akartam mondani, hogy semmit nem venne el a jatek ertekebol, ha megcsinalnak olyanra amilyenre szoktak, de megjelenes utan mondjuk tennenek bele egy noob modot, es akkor az is elvezi aki amugy nem, tolem kiirhatja a nevem melle is h easyn nyomom, szarom le :-)
20.
20.
#18: En speciel nagyon orulnek neki ha lehetne 'story' felfedezos modban menni, mert nem sokaig jutottam a demonsban es legutobb a ds3-ban sem, egyszeruen nekem tul nehez, ki lehet nevetni h noob luzer stb, leszarom, en olyan vagyok aki inkabb csak veghalad a torteneten, nem birok uton utfelen meghalni, nincs annyi turelmem meg ebben a mufajban a reflexem se jo, igy sajna a lore meg a feeling kimerul abban, hogy igen, ezek olyanok, de en magam nem tapasztalom meg sajna.
16.
16.
hege
Ha imáim meghallgatnak Bloodborne 2. Én egy előzmény sztorit tudnák elképzelni az ősivér megtalálásának idejéből, de a healing church vileblood rivalizálására is rálehet húzni egy ütős sztorit.

A másik cím pedig ha egy Demon Souls remake akkor elélvezek :)
10.
10.
gymie96
Egy bloodborne prequelt megneznek szivesen. Remelem azt nyomatják.
5.
5.
Na már csak ezek hiányoztak az igénytelen játékaikkal. /facepalm
4.
4.
Mr.Dead
#2: Ds-ben benne volt a folytatás, de a Bloodborne ban szerintem nem, szóval azt hagyják csak békén.
Nondjuk nekem valamiért sosem lett a szívem csücske a BB, tetszett hogy újítottak egy csomót a Souls-hoz képest, de valamiért nem lett kedvenc. (Mondjuk a DS2-nel jobb) na meg szerintem túl könnyű volt
2.
2.
Duken
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...