The Walking Dead - úton a harmadik epizód

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Jövő héten debütál a Telltale tavalyi bezárása utáni első olyan The Walking Dead: The Final Season-epizód, amit már nem a stúdió, hanem a munkálatokat megöröklő Skybound Games készített. Előzetesünk is van!

Év végén véglegesen lehúzta a rolót a Telltale csapata, a bezárás azonban olyan váratlanul ért mindenkit, hogy hirtelen kétségessé vált, megkapja-e befejező epizódjait a The Walking Dead-sorozat utolsó felvonása, a The Final Season. A stúdió ajtajára akkor került lakat, amikor az első epizód már elérhető volt, de mielőtt végleg lekapcsolták volna a villanyt az irodában, sikerült a második résszel is előrukkolnia a csapatnak.

Végül az eredeti képregényt is készítő Robert Kirkman stúdiója, a Skybound Games dobott mentőövet. A stúdió nemcsak a korábbi fejlesztőknek nyújtott segítséget, de azt is megígérte, hogy méltó lezárást kap Clementine története. Az utolsó előtti epizód január 15-én jelenik meg, Broken Toys címmel.

Az érintett platformok a szokásosak, arra viszont ügyeljetek, hogy PC-n az utolsó két felvonás csak az Epic nemrég elindult Epic Store-ján keresztül lesz beszerezhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...