Resident Evil 2 - nagyon sokan tolták a demót

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 14.
  • Hír
Link másolása
A Capcom tájékoztatása szerint hatalmas siker volt a Resident Evil 2 újrázásának mindössze félórás időkerettel ellátott demója. A kiadó szerint több mint egymillió rajongó élt a próbakör lehetőségével.

Múlt héten pénteken debütált a Resident Evil 2-remake félórás kipróbálható változata, ami a hétvége során elég sok rajongót megmozgatott. A játék hivatalos oldalán elérhető statisztika szerint már majdnem 1,5 millióan (a hír írásának pillanatában ez a szám egészen pontosan 1 393 077) játszottak a Capcom újrázásának próbaváltozatával.

A harmincperces időkorlát miatt eddig a demót kipróbálók 28 százaléka ért a próbaváltozat végére, de ez a szám biztosan megugrik majd, mert néhány leleményes játékos már rájött, hogyan lehet megkerülni a szabályozást.

A demó egyébként január 31-ig tölthető, a Resident Evil 2-remake teljes változata pedig január 25-én mutatkozik be PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

39.
39.
zoe9
Ez a "nagyon sokan tolták..." tényleg nem igaz, láttam twitchen: egy srác a PS-en 3-szor tudott 30 percig játszani úgy, hogy csak account-ot váltott. Gondolom XO-n is hasonló lehet. Az időkorlát miatt lett ez a statisztikai szám nagy és ugyanakkor VALÓTLAN. Jó kis marketing trükk.

Ettől függetlenül jó a játék és várom, csak nem szeretem, amikor teletolják a netet ilyen kamuhírekkel.
38.
38.
gorbesz
#33: Volt olyan jo mint az Isolation hja
37.
37.
#33: Ezt hasonlóan látom. Ha elvonatkoztatunk a Resi-től, akkor tényleg nagyon jó horror. Attól még nem Resi. Amnesia - Outlast vonal és bár jó a játék, minden csak nem Resi. Ahogy a 4-5-6 sem.

Bár véleményem szerint a 4 az egy jó lövöldözős resi spinoff volt, míg az 5 végső soron jó volt időtöltésre coopban és így egyértelműen nem is szaroznám le. A 6, meg fene tudja. Se vége - se hossza, egyben nagy, kampányonként kicsi, de inkább egy COD. Teljesen sosem jutottam a végére.

Trigger: De még a 6 is klasszisokkal jobb játék, mint a RDR2 XD
29.
29.
Norbiii
Még nem próbáltam. Mikor volt Store-ban a sima kettes, direkt hagytam, mert én soha nem játszottam ki a Resi 2-öt (de kb 15 éve játszottam vele) így nekem majd valamikor még nagyobb élmény lesz ezzel játszani.
28.
28.
Gykrizsi
Abszolút meggyőzött. Számomra ez az a tipikus játék, amit különösebben nem vártam, majd kipróbáltam a demót, és rögtön rájöttem, hogy nekem ez kell :) Erős év kezdés lesz a Capcomnál, Resi 2 és DMCV
25.
25.
PS4jacksony
#24: a 7 az számomra minden volt csak Resident Evil nem.
22.
22.
GAMEROD
Nem volt olyan rossz egyik rész se, kivéve persze a Dead Aim, ORC és az Umbrella Corps. Az összes többi még ha el is ütött a megszokottól egynek elmennek. Nekem a 6-tal se volt problémám, a Leonos vonal elég jó volt. Természetesen ez lesz az igazi, a megszokott klasszikus elemekkel.
21.
21.
Dante946
Azért szerintem nem kellene a legrosszabbak közé sorolni az 5. rész, a maga módján nem volt az olyan rossz, a 4. Meg főleg nem.
Igaz ma már elég "gagyinak" hát néhány eleme, de a maga idejében igen is jó volt, nem véletlen szeretik annyian. Másrészt meg a mostani se lenne ilyen ha a 4. részek nem kezdik el ezt az irányt.
Nekem eddig szinte mindegyik részben volt valami ami szerethetővé és szórakoztató át tette, igen... még a 6. részt is
18.
18.
Batman
#2: DIREKT! A régi Resi 2-ben is volt időkeret, szóval most hiába fakadsz ki.
17.
17.
Guba32
#16: Uhh,hát az sok munka,és azt a Capcom se szereti nagyon,ha könnyebben is jöhet pénz,én mondjuk már ennek az Onimushanak is örülök,handheldbe jól fog mutatni,mégha lehet,hogy 4K tv-n nem lesz túl szép,de kíváncsian várom holnap.
16.
16.
KRAT0S
#11: Új részre gondoltam :D vagy legalább egy ilyen igényes felújításra.
13.
13.
crytek
Ahogy a többit is majd Capcom bundleba behúzzuk.
11.
11.
Guba32
#8: Az Onimusha Warlords éppen holnaptól játszható,én már elő is töltöttem Switchre.
10.
10.
patka21991
Nem Capcom, de a Parasita Eve 2 is jöhetne (az egyet nem ismerem), meg a Legend of Dragoon. De a Sqaretől egy Front Missiont is adnék, szigorúan trpg stílusban (XCOM is sikeres ebben).
8.
8.
KRAT0S
#6: Ahogy az Onimusha-t is..
7.
7.
felegyi
Időkeret is a multiacc miatt volt, persze jön utána a hírharsona hogy milliós volt a felhasználószám... de hányan töltötték le?
6.
6.
Marcus88
Reméljük egyszer hasonló ráncfelvarrást kapunk a Dino Crisis 2-ből.
Nagy kedvencem volt a második része!
Eléggé elfelejtette a Capcom azt a sorozatot.
5.
5.
PaprikaJancsi
Nagyon jó is volt, várjuk szeretettel :)
4.
4.
Sünkutya
Ugyan azt a feszültséget éreztem a játék minden porcikájában mint 20 éve, és a jó grafikával még jobban is tetszik most.
3.
3.
dante92
1.
Hát nekem elsőre sikerült 17 perc alatt, pedig el is akadtam benne (s videókat se láttam)...nem tudom miért nem tudták végigjátszani

2.
Látod te idióta Capcom, nem hiába könyörögtek a rajongók!

3.
Nekem baromira tetszik ez a RE2. Szép munka!
2.
2.
gorbesz
Jo lesz ez 10k alatt hasznaltan. Tettszetos. De mi a fasznak idokeret. 90es evek ota nem lattam ilyet democdken. Mindent szepen fel lehetett volna fedezni rush nelkul.nem akarok multiaccozni....
1.
1.
xSHx
Kérdés az, h ebből a létszámból mennyi volt a több profillal rendelkező játékos. Mert pl ha átlagosan 2profil/fő, akk így már csak fele annyian jatszottak vele.

De a lényeg, h jó lett a cucc és sokan várjuk a megjelenést :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...