Resident Evil 2 - a döntés a te kezedben van

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 19.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj, interakttív előzetest kapott a jövő héten megjelenő Resident Evil 2. A friss kedvcsináló ismerős jelenetekkel operál, de a választás lehetősége miatt azért így is izgalmas percekben lesz részünk.

Karnyújtásnyira az 1998-ban megjelent Resident Evil 2 teljes körű renoválása. A Capcom felújított kiadása jövő héten, január 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a premierre pedig egy hangulatos interaktív kedvcsinálóval fordulunk rá, amiben Leon és Claire kalandjai közül választhatunk, miközben komoly döntéseket is meg kell majd hoznunk.

A múlt hét óta elérhető kipróbálható változat jóvoltából egyébként a premier előtt mindenki megnézheti, mennyit is fejlődött bő 20 év alatt a második rész. 

5.
5.
pjoco
#4: plusz helyért ahol menthetsz valódi pénzt kérnek majd el. xD
4.
4.
#3: Szerintem úgy lesz megoldva, ahogy ez előtt, hogy több slot lesz az írógépben és load game-el tudod betölteni. Vagy profilok lesznek. Nekem ez nem tűnik nagyon bonyolultnak, biztos benne lesz a játékban.
3.
3.
patka21991
Arról van infó, hogy lehet-e több new gamet indítani? Gondolok itt arra, hogy viszem én Leont amikor ráérek, az asszony meg Clairet. És mindig azt a mentést töltenénk be, amelyik a miénk.
2.
2.
FreeKatana
Hiába próbálkoztok úgyse nézem meg. :D Péntekig embargó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...