Resident Evil 2 - befutott a launch trailer

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 24.
  • Videó
Link másolása
Közeleg az idő, még egyet kell aludnunk, és máris visszatérhetünk a zombiktól hemzsegő Raccoon Citybe rendet tenni. Az utolsó napra pedig íme, a megjelenése előtti utolsó előzetes a Capcom alkotásáról.

Meglehetősen hangulatos launch trailert kapott a Resident Evil 2-remake, melybe a holnapi naptól kezdve már mi is fejest ugorhatunk. A megjelenéshez közeledve egyébként meglehetősen sok infó és érdekesség futott be az elmúlt napokban; kiderült például, hogy pontosan milyen premier utáni izgalmakra számíthatunk, illetve kaptunk egy interaktív előzetest is.

Szóval, ha valaki még nem tudná, a Resident Evil 2-remake január 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a több mint 3 millió alkalommal letöltött 1-Shot demóért pedig ide kell ellátogatnotok PC-n, PlayStation 4-en vagy pedig Xbox One-on.

14.
14.
#13: Hát engem is érdekel, hogyan hozták össze. ami régen tök jó volt, lehet, hogy ma máshogy jön le. Minden esetre nálam kötelező a dolog.
13.
13.
GAMEROD
#12: Nem gondolom hogy osztottam volna az észt, és nem magára a teljes játékra mondtam hogy csalódás, hanem ezekre a dolgokra. Remélem tényleg lesz mentés a játék végén, úgy ahogy a régiben, mert az vicces lenne ha alig térne el a két karakter játékmenete.
12.
12.
#11: Bár a Capcom lenyilatkozta, hogy nem lesz zapping system, mégis belerakta. Ha végigérsz az általad választott hőssel a sztorin, kapod a másiknak a variált küldetését. És ez egy jó dolog. Meg kell persze nézni valóságban, csak én nem youtube-on nézem és osztom az észt, hanem majd szépen lejátszom és utána beszélek. Játszottam a demóval, becsípett, jött a feeling és nem hiszem, hogy annyira rossz lenne, hogy a 25-ei megjelenésnél már 24-én csalódjak a játékban...
11.
11.
GAMEROD
#10: Magyarul Claire ugyanakkor és ugyanúgy találkozik Marvinnal mint ahogy Leon, holott neki még a Leon sztori szerint az udvaron kéne tökölnie amit Marvin lát kamerán. De ez nincs, ugyanúgy az ajtó alól húzza ki Claire-t Marvin, ahogy Leon-t. Igaz nem emlékszek rá hogy az eredetiben a két CD-n is ugyanúgy történtek e az események, és csak a végigjátszás után kapott mentett állás után fordultak meg -e a dolgok rendesen.
10.
10.
GAMEROD
Kicsit nekem csalódás. Az elején a városi rész gyorsan le van zavarva, két kerülő után máris az RPD-n találom magam. Leon és Claire sztorijának nincs akkora összefonódása mint az eredetiben, Claire-el majdnemhogy ugyanazok és ugyanúgy történnek mint Leon-al. Mondjuk azt nem tudom hogy a játék végén ad -e olyan mentést amivel tényleg a másik oldalról indulunk, és ami az egyik karakter küldetésében megtörtént már nem ismétlődik e a másikéban. Majd kiderül...
9.
9.
#8: Tuti játszani fogok vele, nincs más választása, mint megvárni. Amúgy folyamatban a Shadow of the Tomb Raider, a Darksiders 3 és az Insomnia: The Ark (itt patch-et várok), de a resinek igencsak becsípett már a demója is, tuti elkezdem. Ez soron kívül van nálam most ütemezve.
8.
8.
patka21991
#7: De ez a Resi 2 remake. :D
7.
7.
Yanez
#6: A játék szerintem megvár és nem rág be rád. Sőt, szinte biztos!
4.
4.
Már letöltve és indulásra készen figyel a gépen. Elvileg éjfélkor jelenik meg a cucc, de ma éjjel nem állok neki, mert az állítólag rosszat tesz a másnapi munkának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...