Vadiúj Alice-játékon dolgozik American McGee

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Már a designer is bevallotta, hogy Alice következő kalandján dolgozik, bár egyelőre még tervezési fázisban van a projekt, így egyhamar ne is számítsunk rá. Ha minden igaz, az Alice: Asylum az előzményeket meséli el

Érdemes visszatekinteni egy kicsit, hogy milyen út vezetett az Alice: Asylumig. 2017 júliusában a sorozat atyja, American McGee még arra a kérte a rajongókat, hogy ne nyaggassák őt az új Alice-játékért. Szeptemberben viszont már belement volna a dologba, azzal a feltétellel, ha sikerül megegyeznie az Electronic Artscal, lévén a jogok a kiadónál vannak.

A designer most a személyes blogján árulta el, hogy már készül az Alice: Asylum, pontosabban keményen dolgozik a designon, a művészeti irányon és a történeten. Ezek szerint csak zöld utat kapott a projekt, bár jogi konkrétumokat még nem említett McGee.

A sztori az American McGee’s Alice előtt játszódik, hősnőnk kislány korában. Alice éppen családja elvesztésének traumájával küzd egy lehangoló bentlakásos intézetben.

Frissen alakult thaiföldi csapatával még a munkálatok elején tartanak, de az úriember letette az esküt, hogy folyamatosan kikéri majd a rajongók véleményét. Elindult egy Patreon-oldal is, ahol támogathatjuk a projektet.

5.
5.
zsocc-nrg
Régóta tudjuk hogy tervben van a cucc csak az EA áldására várt McGee. Viszont ebből nem derül ki egyértelműen hogy zöld utat kapott-e a project, a Patreon-oldal meg már hónapok óta él. Remélem tényleg elkészülhet mert már nagyon visszatérnék Alice elborult világába.
4.
4.
kastorhun
Régi hír, de számomra talán ez az egyik legjobban várt játék, az első részét imádom, a 2. része pedig a top 5 kedvenc játékaim között van.
2.
2.
crytek
1.
1.
Anti4730
Ezaz!! Imadtam a 2011 es verziot nagyon faszs volt, es az akcioreszek is eleg betegek voltak:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...