Pingvines traileren a Subnautica: Below Zero

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 31.
  • Videó
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően a mai napon befutott a népszerű vízalatti felfedezős játék önálló kiegészítőjének első trailere. Ha az alapverzió borzalmai nem lettek volna elég traumatikusak, akkor íme, az izzó szarvú sarki muréna!

A Planet 4546B-n elhelyezett űrlény-kutatóközpontot katasztrófa sújtotta, melynek túlélőjeként ezúttal a jégmezők és hófödte síkságok birodalmában kell a természettel dacolnunk. A fagyos környezettel, furcsa csőrű pingvinekkel és a lebegő szárazföldi járművel kecsegtető trailer egészen hangulatos lett, az alig egy perc során is érezni lehet, hogy még mindig nehéz dolga lesz a mélységtől rettegő játékosoknak.

A Subnautica: Below Zero a tegnapi naptól kezdve már elérhető a Steam Early Access felületén, az Epic Games Store-ban és a Discord boltjában. További információkért és képekért pedig az alábbi cikkünket érdemes felkeresned.

1.
1.
sajttaller
Mármint tegnap este óta elérhető az early access. Jelenleg kb 1,5 órányi sztori van készen, így aki egy jót akarna játszani vele, annak még nem ajánlom. Ez tényleg arról szól még, hogy segítsük a fejlesztők munkáját, közös bug kereséssel és koncepciók kialakításával. Egyébként a kezdő rész a vízben gyönyörű lett, remélem végig tartják ezt a színvonalat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...