Mortal Kombat 11 - Kano is csatlakozik

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 3.
  • Hír
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, a NetherRealm ugyanis egy friss Twitter-bejegyzésben megerősítette, hogy az eddig bemutatott Mortal Kombat 11-karakterek mellé Kano is becsatlakozik.

A Mortal Kombat 11 hetekkel ezelőtti bemutatkozásakor a NetherRealm első körben kilenc harcosról rántotta le a leplet. Alapvetően régi ismerősök mutatkoztak eddig be, kivéve Gerast, aki egy teljesen új karakter lesz majd.

Később aztán beindultak a találgatások a későbbi csatlakozókat illetően, és az egyik korábbi név végül igaznak bizonyult. Felmerült már Johnny Cage, Kitana és Reptile neve is, de korábban még Kano is csak pletykaszinen szerepelt. Egészen idáig, a stúdió ugyanis a játék hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy Sonya Blade örökös ellensége bizony játszható lesz majd a játékban, méghozzá klasszikus külsőben.

Később az is kiderült Kano kapcsán, hogy a dél-amerikai országokban exkluzív külsőt kap majd a karakter. A Cangaço illik is majd hozzá, hiszen egy XIX. századi brazil banditát takar - róla is láthattok képet alább.

A játék előrendelői automatikusan hozzáférést kapnak a bétateszthez, amely március 28-án indulmíg a végleges változat április 23-án landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en. Switchen kicsit később, csak május 10-től lesz elérhető a játék, de ez a késés csak az európai régiót érinti.

23.
23.
Batman
#22: És Dvorah-t is. Mindketten rohadt jól néznek ki!
22.
22.
DarkLord
Kabal-t is hozzácsapták a roster-hez.
21.
21.
Batman
#20: Az, hogy rusnya a feje mint állat. Ugrálok igen, mert nem vagyok olyan igénytelen mint ti, akinek minden szar jó.
20.
20.
br1Koo
#19: És akkor mi van ha kínai.. Te mindig a legbanálisabb szarságokon ugrálsz.
19.
19.
Batman
#16: Senkit nem érdekel a lore, egyik mortalba sem volt kínai.
18.
18.
br1Koo
Szerintem meg jó a design, és sokkal emberibbnek tűnik Keno. Mondjuk nem értem miért nem veszik az első mortalokban szereplő gonosz képű kopasz mocskot amilyen ott volt. A ruhák is sokkal jobbak voltak hozzá az elsőben.
16.
16.
biohazard rex
#8: Sub-Zero a lore szerint még mindig kínai, ezen kár hőbörögni...
15.
15.
Batman
#14: Tényleg, Cassie.. csórikám... jól elbánt vele az élet ezek szerint.
14.
14.
Az utolsó képen úgy néz ki, mint a Kék Osztriga Bárból az egyik srác :)

De amúgy tényleg nem értem, miért kellett ennyire megváltoztatni a karakterek arcát. A Mortal Kombat X karakterek arcai teljesen jók voltak. Cassie is borzalmasan néz ki most. Remélem azért változtatnak még rajta, mert ez így nagyon gyenge.
13.
13.
kexiaxel
Biztos lesz hozzá milió és mégtöbb skin...
Nem tudom mit aggódtok ezen! :D
11.
11.
DarkLord
Nekem Sub Zero után a 2. nagy favoritom volt az első részben. Mondjuk jobban nyomtam vele a játéktermi gépen, mint Sub-bal. De ez nekem sem jön be, mint karakter design...az X-ben is csak a fehér ruhájában toltam :D Egyébként az X-ben is jó pörgős karakter amúgy, amivel lehet hentelni.
9.
9.
ribizly
#8: Igazán kár érte. Pedig eddig minden MK részben a csajok igen rendben voltak. De ez!?! Közben rájöttem mire emlékeztet az új Kano: egy Fortnite skin-re. :D
8.
8.
Batman
#7: Jaja, pont itt lehetett volna tuningni, erre jön egy japán sub zero, egy rusnya skarlet, randa sonya (vagy ronda?) meg kitana se tunt tul szepnek a trailerben, viszont varhato volt mert az injustice 2-ben is rasnya volt az osszes csaj.
7.
7.
ribizly
#6: Pont ezt akartam én is írni. Hihetetlen, hogy erre a részre pont ezt a két karaktert sikerült hihetetlen gagyira, rondára megcsinálni.
6.
6.
Batman
Ultragagyi!!! Hogy néznek ki a karakterek? Sonya is mi a franc? Istenem
5.
5.
Nicodemus
Bár valóban nem tűnik rosszfiúnak, de sztem nagyon cool lett a designe.
4.
4.
"egy friss Twitter-bejegyzésben megerősítette, "

Attól függ, mi számít frissnek. Ez a hír 2 vagy 3 napos!
3.
3.
Yanez
Ismét azt kell mondjam, hogy ebben az új mortalban kegyetlenül elcseszték a karakter designt. A játék viszont tetszetős!
1.
1.
Max3000
A képek alapján egyáltalán nem tűnik annak az aljas szemétládának.Mintha azt sugallnák a képek,hogy most a jó oldalon fog harcolni és bánja a régebbi énjét.Akár meg is halna az emberekért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...