Új stúdiót nyitott a 2K-nél a Dead Space alkotója

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two örömmel kürtölte világgá, hogy a játékipari veterán, Michael Condrey is csatlakozott a fejlesztői részlegükhöz egy teljesen új stúdió élén. A Szilícium Völgyben nyitott iroda nevét még nem ismerjük.

A 2K Gameshez szegődött a Dead Space-sorozaton dolgozó, majd a Sledgehammer Gamest megalapító Michael Condrey, aki most egy, a Szilícium Völgyben megnyílt vadiúj stúdió vezetője lesz. Az egyelőre névtelen csapat egy bejelentésre váró projekten dolgozik.

Condrey nagyon izgatott, hogy a karrierje új fordulatot vett, Legutóbb a Call of Duty: WWII-t szállította az Activisionnek, de később társával, Glen Schofielddel együtt elhagyta a kiadót. Úgy látszik, a Take-Two-nál megtalálta számítását, és egy teljesen új IP-n dolgozhat. Ha szerencsénk van, egy nap talán a Dead Space szellemi örököse is megszülethet.

Az úriember új stúdiója tehát csatlakozik a 2K Games égisze alá tartozó olyan csapatokhoz, mint a Firaxis, a Hangar 13, a Visual Concepts és a Cat Daddy.

8.
8.
KRAT0S
Hát én egy "Dead Space szellemi örökös"-nek baromira tudnék örülni ;)
7.
7.
Ooorky
#6: Egy DS szerű AvP játékot összedobhatnának, de az meg Sega sajnos :-(.
6.
6.
xSHx
Az egyik kedvec címem a Dead Space így örülök a hírnek, miközben egy komolyabb folytatás sajna esélytelen mivel a jogok az EA nél maradtak. Max hasonlót csinálhatnak ami ugyan úgy jó de mégsem ugyan az lesz :(
5.
5.
ollie92
#4: Mindig az a kúrva EA...Amúgy DS3 is komolyabb horror játéknak készült volna. AZtan a kedves EA belerőltette a CO-OP módot, meg a mikrotranazkciókat.
4.
4.
Ooorky
#3: Készítők horror szériát akartak, EA erőszakoskodott, hogy jobban eladható akciójáték legyen.
3.
3.
Mr.Dead
#2: Azért a DS széria inkább volt akció, mint horror, még az első rész is átcsapott a felétől kezdve mészárszékbe
2.
2.
Chrysh
#1: Kevés a TPS-horror, van a Resident Evil, meg Evil Within, meg van minden más horror, ahol az az ijesztő, hogy nincs semmi stukkered és jumpscareket tolnak az arcodba.
1.
1.
Gykrizsi
Egy dead space "folytatásnak" nagyon tudnék örülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...