Apex Legends - Twitchen már legyűrte a Fortnite-ot

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 7.
  • Hír
Link másolása
Könnyen lehet, hogy hamarosan leül az Apex Legends körüli felhajtás, de jelenleg nagyon nagy az érdeklődés a Titanfall univerzumában játszódó battle royale-mellékszál iránt. És ez bizony a Twitchen is tetten érhető most már.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, elképesztően sikeres eddig az Apex Legends. Az ingyenes battle royale-játék a megjelenése első 8 órájában több mint egymillió érdeklődött húzott be, hogy aztán két nap leforgása alatt már több mint 2,5 millióan adjanak neki esélyt. Az Electronic Arts tegnapi negyedéves beszámolójában Andrew Wilson elmondta, volt olyan időszak, amikor egyidejűleg közel 600 ezer játékos játszott a játékkal.

A számok pedig Twitchen sem hazudnak, így a VG247 tegnap kiszúrta, hogy tegnap volt olyan időszak, amikor az Apex Legends-közvetítések nézőinek a száma elérte a 232 ezret, miközben ugyanekkor a Fortnite csak a hatodik helyre volt jó a maga 75 ezres nézettségével. A helyzet egyébként továbbra sem változott, jelenleg is a Respawn Entertainment játékát követik a legtöbben a Twitch adatai szerint.

21.
21.
Ooorky
#20: Azért ahhoz nem kevés tehetség kell, hogy a közepes minőségű fizetős játékuk premierjére ráhuzzanak egy sokkal jobb F2P címet, tökön lőve saját magukat.
20.
20.
Batman
#19: Mert ott is jött a sok kötsög mint itt az Anthemnél, aztán szidták az EA-t orrba-szájba.
16.
16.
Nando
Azért kérdés, hogy mit tekintünk innen lecsengésnek? OW szintet (kb 15-20k nézővel), vagy a QuakeC-ROE szintet, alig pár 100 nézővel. :D

Egyébként nem is a Fortnite a nagy vesztes, hanem a PUBG, annak is felezte, negyedelte a nézői számát lassan egy hete, arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb streamerek is átmentek AL-ni, s nekem úgy tűnik, hogy eléggé élvezik a játékot.
15.
15.
shatterhand
#14: Kinezetre a blackout még reszletesebb es szebb.
Ez csak szimplán sok mindenben messze jobb mint a cod
14.
14.
ssemtexx
Fasza kis game lett, kicsit zavaró halál utánni menube dobálás és néha nehezen loggol be a szerverre de eddig végre 1 normális kinézetu battle royal game.
12.
12.
delphijos
#9: Kéne neked egy szarkazmus detektor :)
11.
11.
Mr.Dead
Ha megoldják hogy legyen crossplay meg nem lesz nagyon lehúzós a dolog(fortnite battle passt elég megvenni egyszer es aztán kifarmolhatod mindig) akkor akár verheti is
10.
10.
Tbone1942
Nagyon zsír game lett!!! Blackoutba be sem lèptem amióta kijött az Apex..nem is fogok mostmàr szerintem. Sokkal pörgősebb meg jobban tetszik a vilàga.
8.
8.
shatterhand
*"uj map" Hagyjuk már ezt a f.szsagot!
7.
7.
shatterhand
Blackout is igy indult. Ebben kicsivel több a potenciál.
"Uj map" hagyják már ezt a f..szsagot? Fortnite egy szaros palyat ujit fel es az is elég. Akinek sok palya kell menjen multizni. Ez boven eleg valtozatos.
6.
6.
Anti4730
Nagyon helyes, kb az elso normalis grafikaju battleroyale jatek.
3.
3.
támadómókus
Majd ha egy hónap múlva is ez lesz az állás, akkor van miért aggódnia az Epicnek, de amíg 10 millióan logolnak be egy 10 perces virtuális koncertért, addig nem nagyon kell izgulniuk.

+ Baromi jókor jelent meg az Apex, a Battle Passnak vége gyakorlatilag, rengetegen végeztek a challenge-ekkel. Majd ha elindul az új szezon a hónap végén, és ugyanúgy sokan nézik a Apexet, lehet miért izgulnia az Epicnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...