Íme, a Monster Hunter-film dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Az elmúlt időszakban számos spekuláció látott napvilágot a Monster Hunter-moziról, azonban néhány képen kívül nem sok kézzel fogható konkrétum érkezett róla. Azt viszont már tudjuk, mikor lesz a bemutató.

A Deadline értesülései szerint a Milla Jovovich főszereplésével készülő Monster Hunter-film 2020. szeptember 4-én kerül a mozikba. A további szerepekben Diego Bonetát, Ron Perlmant és Tony Jaa-t láthatjuk - ők egy szörnyvadászcsoport tagjait alakítják.

A rendezés Jovovich férje és a Resident Evil-filmeket elkövető Paul W. S. Anderson reszortja lesz, így szinte borítékolható, hogy a látvány és az akció kerül előtérbe, nem pedig a moralizálás.

Nem szokványos adaptáció lesz a Monster Hunter-film, már csak azért sem, mert egy valóságban játszódó jelenettel nyit az egész: a sztori szerint egy ENSZ-katonákból álló brigád egy alternatív univerzumba kerül, ahol hatalmas szörnyek uralják a vidéket. Hőseink célja az, hogy megakadályozzák a lények átjutását a Földre - ehhez pedig egy portált kell elpusztítaniuk, és valahogy élve kell megúszniuk az akciót.

1.
1.
crytek
Jöhet. Moziban nézős lesz. Elvileg ekkorra már elkészül a helyi mozi is ami egy köpésre lesz a lakásunktól
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...