Crackdown 3 - kezdetben hiányos lesz a multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 12.
  • Hír
Hiába a többéves fejlesztési idő, a Crackdown 3 körüli problémák komolyan rányomják a bélyegüket a minőségre. Most éppen az derült ki, hogy a premier napján a multiplayer módban nem tudjuk majd meginvitálni a barátainkat.

Javában is zajlik a Crackdown 3 kompetitív multiplayer módjának a Wrecking Zone-nak a technikai tesztje, a résztvevők pedig jelezték, hogy jelenleg nem tudják meginvitálni társaikat az összecsapásokra. A Microsoft egy közleményben azonnal jelezte, tudnak a problémáról és sajnos a premier napján nem is lesz arra lehetőség, hogy a Wrecking Zone-ban társainkkal vállvetve vágjunk neki a rombolásnak.

Az Eurogamer rákérdezett a dologra, a redmondiak sajtófelelőse pedig a probléma tényének újbóli megerősítése mellett annyit árult el, hogy a megjelenés után érkezik majd egy frissítés, amivel orvosolják majd a hiányosságot.

A sorozat harmadik felvonása február 15-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

39.
Nyarlako
#37: Mert volt három színű robbanás. Meg az idiótaság a szellem gyerekkel meg a semmiből előhúzott űrműfasz csodafegyverrel. Aztán kiírta hogy vége, de majd jönnek dlc-k és vegyes. Elvileg később kapott valami kibővített befejezést de nyugodt lehetsz nem a semmin akadtak ki a rajongók.
38.
Back2U
#36: Én imádtam. Szerintem az egyik legjobb játéklezárás volt, de ebben sok fan nem ért egyet velem.
37.
frankdelgado
#36: Mi a bànatos faszom az az rgb befejezès? El tudtam volna kèpzelni jobb vègjàtèkot èn is, de kicsit tul volt tolva a hiszti.
36.
Nyarlako
#34: Nem volt? Én meg sok fan pofanszaraskent elte meg az az RGB befejezést meg összecsapott, seggbol kihúzott vegjatekot a kedvenc sorozata végén.
35.
Back2U
#34: Majd kiderül mi lesz belőle. Most így nem sok reményem van, de a játékmenet megmentheti még.
34.
frankdelgado
#32: A ME teljesen rendben volt. Gyakorlatilag egy krurvajó filmet játszottam. Még a lezárásával sem volt bajom, pedig ment az ekézés miatta. Mondjuk én nem vallom magam gémernek..:) A titanfall pedig számomra maradandóbb volt mint némelyik Halo. De ezt a crackdownt és sem tudom hová tenni....
33.
Back2U
#32: A Titanfall bár nem volt valami maradandó dolog, de tök király volt.
32.
Mondi21
#30: Az ME az utolsó trilógia ahol alkottak is valamit. Máig megvan a három részes kiadás. Nem véletlenül...
Ma már sajnos eladhatatlan lenne, mivel nem üti meg a mai "gamerek" ingerküszöbét.
31.
Mondi21
#16: Van róla fent pár gameplay videó... Én mérek elnézést a fejlesztők helyett.. 2019 ben. Őszintén, mi ez a szar? 5 eurót "ha" ér. Ez is csak egy újabb cím amit ki kellett hozni mert megigértük kategória. Ha ezt tudják 6 év alatt akkor hagyták volna a francba.
30.
Back2U
#29: Valamennyire egyet tudok veled érteni, én az EA divatfikázását nem értem, mikor teljesen jó játékaik vannak, kivéve a mass effect andromeda, az első három szerintem a világ legjobb játékai voltak, de szerintem el lehet mondani a negatív véleményt. Lehet ismétlem magam, de ez a játék nem tűnik 6 évnyi munkának. Nézz csak rá, ha mondjuk azt mondják, hogy kihoznak egy fun játékot, a nagy hype nélkül, akkor valószínűleg én is teljesen másképp állnék hozzá. A Mass effectekkel mindenképp játssz! Én kötelezővé tenném azok között akik scifi rajongók, egyrészt mert egy gyengébb gépen is fut, másrészt a világ és a story.
29.
Gabesz0213
#28: Nagyon örülök, hogy az én véleményemen vagy. Sok ilyen és hasonló értelmes kommentelőre lenne itt még szükség. Ne hagyd abba, jól csinálod! :)
28.
Darksiders84
#26: Akkor próbáld ki nyugodtan ne foglalkozz mással ha valami érdekel. Én a Darksiders 3-mal voltam úgy hogy senki semmi túl jót nem alkotott rőla én viszont az előzőket ismerve és reménykedve beszereztem és nem csalódtam csak pozitívan a sok negatív után. Amúgy megjelenéskor egész jő volt kb 10-12 éve emlékszem rá de azóta volt rengeteg hasonló Saint Row Prototype stb és ez a 3. része szinte ugyan annak tűnik mint az előzők. Agent of Mayhem ami hasonló és nem régi de nagy pénz kidobás volt részemről nagyon gyenge.
27.
Gabesz0213
#25: Szerintem nem rossz az a Resi5. Teljesen mind egy, hogy milyen értékelést kap egy játék, vagy mi a köznép véleménye. Ha neked tetszik, vagy csak "elmegy" :)...akkor találd meg benne azt amiért neked jó.
26.
Gabesz0213
#22: Elkezdődtek az értelmes vélemény kinyilvánítások! :) Én pl tényleg nem játszottam az előzőkkel, de kíváncsi vagyok rá.Ha van lehetőségem próbára, meg fogom tenni(bár nincs viszonyítási alapom). Megértem ha valakinek nem tetszik, de van hozzá alapja. Csak lehetséges próba előtt, ne írjunk le valamit, amit nem ismerünk.
25.
Nyarlako
#24: Elpirulok.
Lényeg a lényeg hátha egynek elmegy majd a game, nekem a ReCore is tetszett egynek még ha nem is volt jobb közepesnél. Kell néha a B-kategória is, most is olyannal játszok a Resi5tel. Mondjuk az már inkább B- de na.
24.
Gabesz0213
#23: Nekem se nem tűnsz bunkónak, se nem irritálsz. Csak kifejtetted a véleményedet és szerintem azt is kulturáltan tetted. Sokakkal ellentétben, személyeskedés nélkül.
23.
Nyarlako
#21: Engem ugyen nem sértett, csak elmondtam a véleményem. Itt amúgy sok ember azonnal a szívére vesz mindent meg sértönek és egyenesen személyeskedésnek vesz minden különvéleményt.
Plusz én vagyok a GK legtoxikusabb, bunkóbb és irritálóbb kommentelöje akit már sok helyröl a feléért bannoltak mint amit itt mondok.
22.
Darksiders84
Mondjuk aki nem játszotta az előző részeit 10 éve és nem ismeri az talán lelkesen várja amúgy tényleg közepes akciónak tűnik ami még élvezhető is lehet mert nem mindig a grafikáról szól minden de olyan ez a harmadik mintha nem igazán tudták volna eldönteni hogy mi legyen a sorsa de mégis kiakartak adni valamit.
21.
Gabesz0213
#20: Nézd, én most nem kimondottan erről a játékról beszélek, ha bár igaz, hogy ez alá kommentáltam. Az igazság az, hogy tényleg a csilli-villi neonfényes és grafikailag über vadállat témára mennek rá, ami mellett csak reménykedhetsz, hogy talán 100-ból egyszer kapsz épkézláb fejlesztést. Teljesen mind egy milyen játék van éppen a marketing sémán. Lényeg, hogy valamit fikázni kelljen, anélkül, hogy kipróbáltuk volna. Ha pedig nem tetszik amit leírtam(hiszen mivel felhoztad, valahol megsérthetett), bátran kijelenthetem.: Te egy szerencsés felhasználó voltál a a pc gurus demokkal.
20.
Nyarlako
#19: Nekem nincs bajom vele, de megjegyezném a legtöbbeknek sem magával a játékkal, hanem hogy ennyit késett, miközben leígérték anno a csillagokat az égröl miközben a fele nem valósult meg. Egy kellemes kis lövöldözés jöhet, viszont az eddigi anyagokból amit láttam bár szeretem a neonfényes dolgokat valahogy hiányzott az egyéniség. Most meg bejelenti hogy oké, végre megjelenik, de kb early accessként mert ez meg az még nem lesz benne.
És emlékszem a gurus cd mellékletekre, meg a teljes játékokra is de nem baszták szét a windowst nálam.
19.
Gabesz0213
#18: Értelmes a hozzászólás. értékelem! De azért az első mondat kicsit túlzás jelen esetben(ha csak nem a saját ízléseddel ütközik a játék, amiből kiindulsz). Én is remélném hogy lesz demo és aki szeretné, az kipróbálhatná.
18.
Nyarlako
#16: A szarról is tudom hogy nem finom anélkül is hogy megkóstolnám. Közepes játéknak tünik, de ha lesz demó ránézek. Ha nem lesz demó látatlanban megvenni és meglátni az nem jöhet szóba. Game passt se veszek megint.
16.
Gabesz0213
Igazság szerint miért vagytok ti ekkora F*sszopók!? :) Megjelenik egy játék, alja grafikával és ki tudja milyen játékmenettel. Egyesek szidják a grafika miatt, mások a gameplay-re hagyatkoznak és ott vannak a zsigerből fikázók. És mi lenne ha csak egyszerűen kipróbálnád, majd utána pofáznál?! :) Vagy nem... Ti szarházi kis mocskok. Örültetek volna anno, ha kezetekbe kaptok egy pcx, vagy guru demo cd-t, amiről a windows-t szétbaszó demokat telepíthettétek volna :D Próba, és csak aztán pofa!
15.
Back2U
Nem az a baj hogy szar, mert ezt nem mondtam, és elég kevesen mondták. Azon horkantunk fel hogy tolták egy csomó időt és a multi még így is hiányos. Mire ment el az idő? Mert a grafika nem hatalmas. Egetrengető story? Egy ilyen játéktól nem azt várjuk. Szóval, valaki mondja el aki benne van a bizniszben, mi a jó édes szar volt ezen majdnem 6 év munka?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...