Tovább csúszik a PlanetSide Arena megjelenése

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 16.
  • Csúszás
Link másolása
Emlékeztek még arra, amikor az első hírek arról szóltak, hogy a PlanetSide Arena 2019 januárjában rajtol el? Aztán hogy inkább majd márciusban? Na, most úgy néz ki, hogy esetleg valamikor a nyár során számíthatunk rá.

Nehéz optimistán tekinteni a PlanetSide Arena érkezésére. Egyrészt a játék fejlesztéséért felelős Daybreak Games aggasztó mértékű leépítéseken ment keresztül tavaly decemberben, másrészt az új jövevény legnagyobb buzzwordje a battle royale volt, így viszont a Fortnite és PUBG mellett az Apex Legends személyében egy váratlan ellenféllel is számolni kell.

Pedig a PlanetSide Arena az előzetes infók alapján egészen érdekes projektnek tűnik, ugyanis a battle royale-meccsek mellett kapni fogy egy Massive Clash névre keresztelt játékmódot, melyben két darab 250 fős csapat ugorhat fejest a hatalmas létszámú hadviselés szépségeibe, ráadásul a maximálisan 500 fős limitet idővel 1000 főre tervezik kitolni, ami valljuk be, lenyűgözően impozánsnak tűnik egy FPS esetében.

Az viszont nem igazán sejtet semmi jót, hogy az eredetileg januárra, majd később márciusra kitolt PC-s rajtot a legújabb hírek szerint újból elcsúsztatták, ráadásul konkrétumok helyett jelenleg csak annyit tudunk, hogy valamikor nyáron számíthatunk a játékra PC-n és PlayStation 4-en egyaránt. A játék előrendelői verzióját az új fejlemények fényében a stúdió természetesen visszatéríthetővé teszi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...