Resident Evil 2 - megjöttek a '98-as kosztümök

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta Claire és Leon 1998-as valóját ábrázoló kosztümöket a Resident Evil 2-höz. A PlayStation 1-érát idéző skinek igazi nosztalgiabombák, és még fizetnünk sem kell értük.

A Capcom ezen a héten kimondottan a Resident Evil 2 rajongóinak kedvében járt. Egy nappal azután, hogy a három alternatív sztoriszálat és főszereplőt felvonultató The Ghost Survivors DLC napvilágot látott, máris itt a következő ingyenes ajándék.

Most két skin ütötte markunkat, amelyek hűen idézik Leon és Claire 1998-as fizimiskáját; most már az eredeti PS1-es verziót idéző kinézetet is választhatunk magunknak. Van egy nosztalgikus bája annak, hogy baltával faragott, alacsony poligonszámú modelleket terelgethetünk.

Ha játszottál az eredeti Resident Evil 2-vel, talán még egy könnycseppet is elmorzsolsz majd. A remake-ről írt tesztünket itt találod.

7.
7.
Amúgy hozzá teszem, hogy ezek a modellek über jól néznek ki a régiekhez képest, még így is. Akkor PC-n volt esélyed Voodoo kártyával valami nézhető figurát varázsolni belőle, de PS-en még az a 640x460-as felbontás sem volt meg. Ettől még totál jól nézett ki, de ezeket a modelleket 2560x1440-ben nézegettem és a felbontás miatt nem néznek ki olyan gyérül, mint régen :) Azokon igazából csak az segített, hogy CRT-n nézted és az néha tudott varázsolni. hehe
5.
5.
JohnSpartan
3.
3.
almaspite
Lehet tudni arról valamit hogy a játék hogy teljesített a kaszáknál?
2.
2.
Kipróbáltam, szerintem poén :) Totál nosztalgia.
1.
1.
spikee576
Forever capcom marcsak az eredeti resi2 hianyzik a jatekhoz egy updattel az maga lenne a kanaan.Azlenne az igazi ha a jatek elejen eldonthetnenk,hogy a regi vagy az uj grafikaval inditjuk a jatekot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...