Animációs Alien-sorozat van készülőben?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Observer beszámolója szerint az Alien: Isolation VFX-munkáiért felelős Axis Animation R-besorolású animációs sorozatot készít a játék alapján. Úgy tűnik, a bekebelezés előtt álló Fox egy utolsó rohamot indít Alien-fronton.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Disney-féle felvásárlás befejezése előtt a Fox még szeretne egy nagyot húzni az Aliennel. Ezért is eshetett meg, hogy James Cameron nemrég sejtelmesen úgy nyilatkozott, dolgozik azon, hogy megvalósulhasson a Neill Blomkamp-féle Alien 5, majd nem sokkal később az is kiderült, hogy két Alien-sorozat is készülőben van a stúdió közreműködésével.

Most pedig arról ír az Observer, hogy az Alien: Isolation VFX-munkálataiért felelős Axis Animation csapata egy R-besorolású, a játékot alapul használó animációs sorozatot készít. Állítólag április elején futhat majd be a produkció, méghozzá a franchise hivatalos oldalán.

Mint ismeretes, az Alien: Isolation 2014-ben jelent meg és 15 évvel a Ridley Scott-féle 1979-es eredeti mozifilm története után játszódik. Főhőse Amanda Ripley, Ellen Ripley lánya, akit egy csapat társaságában az anyahajó fedélzeti adatrögzítőjének visszaszerzésére küldenek expedícióra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...