Switchre költözhet az Xbox Game Pass?

  • Írta: szlav
  • 2019. február 22.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes pletykák keringenek az egyre nagyobb pajtásnak tűnő Microsoft és Nintendo körül. Elképzelhető, hogy az Xbox Live rendszere mellett az Xbox Game Pass és annak teljes játékkönyvtára is ellátogathat a Nintendo konzoljára.

Az utóbbi időben egyre csak mélyült a Microsoft és a Nintendo kapcsolata. A két vállalat több játék esetében is teljes lendülettel dolgozik a konzolok közti crossplay lehetőségén, a hónap elején érkezett hírek szerint pedig hamarosan a teljes Xbox Live rendszer ellátogathat a japán hibridkonzolra. Ez azonban nem minden, a legfrissebb pletykák szerint ugyanis a Microsoft a méltán népszerű Xbox Game Passt is elhozná a Switchre, mégpedig annak összes játékával egyetemben.

A Game Informer kapta fel a pletykát, miszerint a két vállalat kollaborációja hamarosan egy új szintre emelkedhet. Elsőre persze elég vad az ötlet, hiszen a Game Pass rengeteg nagyszerű AAA-címet tartogat, melyek jó része komolyan megizzasztaná a Switch hardverét. A választ a felhőben kell keresnünk, egész pontosan a tavaly ősszel bemutatott Project xCloud háza táján. Ha ugyanis a Microsoft felhőalapú videojáték-streaming szolgáltatása valóban olyan jól szuperál majd, mint ahogy azt tervezik, akkor a Switch - mint gyakorlatilag bármely más táblafelület - gond nélkül streamelheti majd a Microsoft szerverein futó, komolyabb gépigényű címeket is.

Ez a megoldás egyébként egyáltalán nem lenne idegen a Switch számára, hiszen Japánban hasonló eljárással került a konzolra a Resident Evil 7: Biohazard és az Assassin's Creed: Odyssey is. Egyelőre természetesen korai lenne mindezt készpénznek venni, de az Xbox Live költözése és az xCloud kiépítése után egyáltalán nem lehetetlen a dolog.

22.
22.
Ginos
Ennyire nem megtalálható a biznisz , hogy mennek kuncsorogni a Nintendohoz? Szánalmas...
20.
20.
Csoki80
Most is streamelve játszunk. A gépünk streameli a jelet a perifériák felé, ezek a távolságok a technika finomodásával kitolódnak.... Amikor bejött a youtube azt mondták jópáran kia pöcs akar online videót nézni, zenét hallgatni és ha elmegy a net stb. Most meg egy mp3, vagy film nincs a gépemen... Ugye ;-)
19.
19.
Ooorky
#18: Már 8 éve stabilan lehetett tolni 720p-ben 5mbit-tel...
18.
18.
Duken
#17: Igaza van. Rohadtul instabil a stream gaming.
17.
17.
zimonyini
#16: Mi a fenének vagy mindig ilyen negatív?
16.
16.
Batman
#15: Dehogy akarnak, csak ezeknek mindig az kell ami éppen nincsen..
15.
15.
HMoody
El se tudom hinni, hogy tenyleg van olyan, aki streamelve akar jatszani. Szamomra ez total hihetetlen. :D
13.
13.
A sony dedikált szerverein?Ja,azok nem léteznek
11.
11.
crytek
#9: Egyértelmű ,hogy ő a hivatalos elérésre gondolt, ami természetesen nincs.
10.
10.
Duken
Alig várom hogy ps-en is elérhető legyen.
7.
7.
godach
#6: Ps Now wgy túlárazott szar, "használt" játékokkal
6.
6.
Zisten
PS NOW-t zsebeljék be még rá és veszek egyet. :)
5.
5.
Ooorky
Ha értelmes áron tuti előfizetek rá.
4.
4.
Ooorky
#2: Mit vártál tőle?
2.
2.
overdosed90
#1: Elolvastad a cikket? :D
1.
1.
Batman
Teljes könyvtár? Azt megnézem, mert fele játék nem is fut azon a gépen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...