Hétvégén indul a The Division 2 nyílt bétája

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 25.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft kiadott egy emlékeztető előzetest, ami a hétvégén induló The Division-folytatás nyílt bétahétvégéjét promózza. Ha eddig kerülgetted a játékot, akkor itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt ellenőrizd, mire adod ki a pénzedet.

A The Division 2 március 15-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, de ahogy arról korábban beszámoltunk, a megjelenés előtt érkezik egy nyílt bétahétvége is, természetesen mindhárom platformon.

A béta március 1-jén rajtol el és egészen március 4-ig, hétfőig tart majd. A próbalehetőség többek között három fő küldetést, PvP-módot és endgame-lehetőségeket is tartalmazni fog. A zárt bétáról írt cikkünket itt találjátok.

16.
16.
hahota
Ha valaki akar csapatban játszani, discord : https://discord.gg/nTKUVxE
15.
15.
Macifasz
#14: Én kb. 1 hónapja vettem meg az elsőhöz a Season Passt (nevetségesen olcsón adták), és szinte minden este tolom vele én is egy picit. :-) Várom a 15.-ét. :-)
14.
14.
Egnar
#11: Én is csak egyedül toltam és nagyon élveztem, még mindig előveszem most az underground dlc-t csinálom, remélem hogy a második rész is hasonlóan jó lesz...
13.
13.
Nagyerecsakide
#12: Bocsánat world tier 5 a max.
12.
12.
Nagyerecsakide
#10: Pedig jó lövölde csak belekakkantottak a single kampányba. Ennek ellenére egyedül vittem végig. wt 6, világi 277 szint, de ha psplus lenne akkor sem mennék a dark zónába. Van pár hely ahol coop nélkül esély sincs (nem dark zóna hanem "sima" feladat).
Mi a francér nem csináltak rendes single kampányt. Kár mert adná magát. Egyedül a közepe táján majdnem feladtm. 1 hétig nem tudtam kinyirni a big daddyket, de ha túl is jut az ember rajtuk, kezdődik elölről az egész. A hologram, elhagyott telefonok, fertözött helyek, lángszórósok alapján stb remek single lehett volna, de ma mar csak multi erőltetése a menő.
11.
11.
Macifasz
#6: Én full egyedül toltam ki az első rész sztoriját és piszkosul élveztem. Egyszer se éreztem késztetést arra, hogy behívjam a haverokat. Sztem itt, a folytatás esetében is így fogok tenni.
10.
10.
Batman
Az elsőt nem csíptem, de azé adok neki egy esélyt milyen.
8.
8.
Orrharapo
#5: Az első részben ahogy nézem benne van kb 400 órám. Ezzel nem is voltam hc játékos. Az Exodus-ban és a Resiben közel sincs ennyi játékidő. Nem egy kategória, nem egy piacra lőnek. Single vs looter shooter. Terepjáró vs sportkocsi. Baromira nincs értelme összehasonlítani. Az egyik ad egy jó single player történetet. Egyszer kétszer végigviszed, utána elrakod. Ezzel meg sokat játszol, főleg csapatban. (mert úgy az igazi)
6.
6.
Harcos Pisti
#5: Valóban jó játèkok ez nem vitás! De azt ugye tudod, hogy a Division 1/2 nem single player game? Csapatban haverokkal kell nyomni ès igenis èlvezetes tud lenni!
5.
5.
guba800
A metro exodus ès a resi 2 ezerszer többet èr.
4.
4.
guba800
Valahogy ez a coop-os marhaság nem èrdekel,kinőttem már ebből!
3.
3.
zozo76hun
Majd PS4PROn kiprobalom, oda meg van PLUSom elvileg, az XOX-en a Gold mar lejart. Megyek vele egy-ket kort, de az elso resztol sem estem hanyatt. A multit ruhheltem benne, a single-t a haverral coopba lenyomtuk, de amikor mar az 56-ik "vedjuk meg az ormestert egy rohadt keresztezodesben" kuldetes jott, mar az idegbaj kerulgetett. A fullos kiadas van meg az elso reszbol, de a multi miatt megegyszer mar nem adok penzt erte. Kraftolni, kraftolni, lootolni, addig mig bele nem doglesz. A francokat!
2.
2.
t0mchee
#1: Már pedig ebbe még annyi tartalom sem kerül majd. :D Csak PvP lesz az endgame és csá. "Csépeljétek egymást majmok"
1.
1.
user101
Az első 'minősége' után nincs az az isten, hogy én erre mégegyszer pénzt áldozzak. Ingyen sem kell, szóval köszi, de köszi nem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...