Digitális sorozattal tér vissza az Alien: Isolation

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 28.
  • Hír
Link másolása
A Sega és a Creative Assembly tájékoztatása szerint hamarosan egy hétrészes "digitális sorozattal" tér vissza az Alien: Isolation. A csapat kísérleti projektjének a lényege, hogy interaktivitás nélkül meséljék el a játék történetét.

A Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy a mai napon elindul az Alien. Isolation hétrészesre tervezett digitális sorozata. Az epizódokat az IGN YouTube-csatornáján keresztül lehet majd megtekinteni, tartalmát tekintve pedig rengeteg ismerős elemet találunk benne.

A koncepció lényege ugyanis az, hogy a játék történetét úgy meséljék el, hogy kiveszik belőle az interakciót, vagyis a játék átvezetői videói lesznek kibővítve új jelenetekkel, és azokat összevágva szeretnék átadni mindazt, amiről Amanda Ripley rémisztő sztorija szól, lehetőség szerint új szemszögből megvilágítva mindazt.

Csak remélni tudjuk, hogy a múlt héten pletykált animációs sorozatot ez a minisorozat nem érinti, így az is elkészül.

7.
7.
vincentvega
http://www.sorozatjunkie.hu/2019/03/03/websorozat-alien-isolation/
6.
6.
Ooorky
#5: Inkább egy ID software féle AvP 3-at jelenthetnének már be (tudom, esélytelen).
5.
5.
McDuff
Mennyi az Alien körüli híráradat mostanában, mobil játék, sorozat, webseries, apjuk f.sza, csak valahogy azaz 1 hír nem akar megérkezni amire én vágyom: bejelentették a 2. részt! Jöhetne már, mert eddig egyik sem tudott meghatni.
4.
4.
Cooper911
Na ez érdekes. Ez lesz a walking simulatorok jövője? Már sétálni sem kell? Én kiváncsian várom.
3.
3.
Ooorky
#2: CM-ben kiderült, hogy elütöttek a kódban egy karaktert és ezért nem töltött be az Alien-ek ai-ja, miután kijavították fél év után hirtelen teljesen más játék lett...
2.
2.
AmreyP
ugy érzem a büdös életbe nem fogok már egy 1-2 részhez hasonló minűségü filmet kapni élienböl :'( Ez is egy szerencsétlenkedés hogy mesébe nézzem mert nem akarnak pénzt kiadni egy normális minőségű játékért,ahol nem körbe körbe megy az alien vagy buták mint a CMbe.
1.
1.
Slik
az lenne jo ha ezzel felvezetnek az isolation 2 t is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...