Apex Legends - már az 50 millión is túl

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 4.
  • Hír
Link másolása
Újabb rekordhoz érkezett a roppant népszerűségnek örvendő battle royale-shooter, mely immár több mint 50 millió játékossal rendelkezik! Az örömteli bejelentéshez Zampella csapata egy ünnepi videóval is készült.

A február elején váratlanul leleplezett játék alig nyolc óra leforgása alatt érte el az egymillió játékost, a játékostábor pedig 48 órán belül 2,5 milliósra, 72 óra után 10 milliósra, míg egy hét után 25 milliósra duzzadt. És úgy néz ki, hogy nem is kellett sokáig várni az újabb mérföldkőhöz, ugyanis pontosan egy hónappal a játék megjelenése után hivatalosan is átlépte az Apex Legends az 50 millió játékost.

A remek eredményeket a játék rendezője, Vince Zampella jelentette be egy tweetben, melyhez az alkalomhoz illő videót is közzétett, tele olyan statisztikákkal, melyek egyértelműen jelzik az Apex Legends népszerűségének meghökkentő eredményeit. Legalábbis erre utal a 158 millió kivégzés, a 31 milliárd helyszín bepingelése, az 1,23 milliárd speciális képesség aktiválása, a 170 millió újraszületés és az egyetlen ironikus Mozambique kill.

A közel egy évvel ezelőtt kiszivárogtatott térképpel hódító Apex Legends jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el ingyenesen. A játékról készített tesztünket pedig ide kattintva olvashatjátok el.

1.
1.
gomba56
Én is rendelkezem vele a megjelenése óta de csak 5 órát játszottam vele. Annyi játék van a várólistámon, hogy inkább azokkal játszok amikért fizettem.
De amúgy rendben van az Apex Legends. De igen csapatalapú, egyéniben nem igazán kifizetődő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...