The Division 2 - magyar felirattal jött az utolsó trailer

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 6.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten ráfordulunk a The Division folytatásának megjelenésére. A második részben ezúttal Washington D.C.-ben kell rendet tennie a Strategic Homeland Division nevű titkos szervezet alvó ügynökeinek.

A The Division 2 története szerint a New Yorkban kitört vírusjárvány után hét hónappal később járunk, amikor a Strategic Homeland Division nevű titkos szervezet alvó ügynökeinek a fagyos Manhattan után ezúttal a fővárosban, Washington D.C.-ben kell megoldaniuk a felmerülő problémákat. A városba érkezett ügynökként kell biztosítanunk a rendet, a város irányításának visszaállítását, és elkerülni, hogy totális csődöt mondjon társadalmunk. A játék bétája nem mutatott sokat, nekünk felemásak voltak az élményeink, de a Ubisoft biztos rengeteget tanult az első rész hibáiból, így csak remélni tudjuk, hogy elkerüli az Anthem-féle fiaskót.

A Tom Clancy's The Division 2 március 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

7.
7.
t0mchee
#6: Hmm nálam elég sok furcsaságot csináltak. Az enemy-k random el futottak, az ecsort
NPC-k úgy működtek mint a wowos törtszervereken (randombe aggróztak a másik utcában lévő Hyena csapatra, majd gyök kettővel sétéltak vissza a harc után a pontra ahonnan beaggróztak :D ) Az ability-k pedig max utility szerepet töltenekbe, de többnyire már az elnyomás pillanatában reagálnak rá, gyakorlatilag előre látják az időbe, hogy mi és hova fog érkezni. Tök jó, hogy végre reagálnak ezekre is, de ilyenformában illúzió romboló :) Fedezék harc nekem nem tűnt fel de végülis lehet, hogy fejlődött. Hangulat mint írtam az első részell ellentétben itt egyáltalán nem volt, meg (vagy csak nagyon arra mentek rá, hogy az amcsiknak legyen jó), a storyból semmi nem maradt. A map az első részből le copyzott assettekből áll, csak hó nélkül.

Ami még bántott, hogy PvE tartalmat nem is terveznek az endgamebe rakni jelenleg, de így a 2 beta után már talán nem is az fáj igazán.

Over all nem ér ez 60 eurót. Inkább érződik az elsőrész egy DLCjének.

Persze ez az én véleményem. Aki jólérezte magát benne, azoknak jó szórakozást, de sajnos nekem ez így eléggé kedvemszegte.
6.
6.
Macifasz
#5: Ha szeretted az első részt, nem értem mi a bajod ezzel a másodikkal. Konkrétan minden, ami ott jó volt, az most finomhangolva lett, és emiatt - legalább is számomra - sokkal jobban működik az összkép. Maga a játékmechanika és a játékmenet tényleg kb. semmit nem változott, de pl. a craftrendszer és az inventory sokkal sokoldalúbb, az ellenfelek meg sokkal taktikusabban viselkednek és törnek az életemre, mint az elsőben. Többször váltanak fedezéket és nem fosnak rám rontani, így ha kettőnél többet pislogok, simán fucked. :-D A környezettől én is féltem picit, de megszoktam és imádtam a bétában. Nálam első napos vétel lesz, ráadásul 3 day early acces kiadást vettem, így már jövőhét kedden belevághatok a "mókába." :-)
3.
3.
t0mchee
#1: Ugyan az a játék mint az első (szószerint), csak itt még a hangulat sincs meg. Ha tetszik játszd végig az első részt, és várj egy párhónap mulva tuti lesz 20 Euróért...
2.
2.
frankdelgado
#1: Inkább magyar felirattal jönne, mint az első.....
1.
1.
Ecneb
Nemrég volt steamen 90%-os leértékelése az első résznek, az nekem nagyon bejön, lehet ennek is adok egy esélyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...