Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

  • Írta: szlav
  • 2019. március 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.

A FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki egy egészen különös kijelentést tett a Telegraph legújabb interjújában. A Souls-játékok, a Bloodborne, legújabban pedig a Sekiro: Shadows Die Twice felett bábáskodó játéktervező elárulta, hogy komoly érdeklődéssel figyeli a battle royale-zsáner virágzó karrierjét, valamint az olyan "live service-játékokat", mint a Destiny és az Anthem. Nem véletlen, hiszen az utóbbi években ezek a játékok kavarták fel leginkább az ipar állóvizét.

A FromSoftware eddigi fejlesztései azonban nem is állhatnának messzebb az említett címektől, hiszen a japán vállalat hírhedten nehéz, de fair játékai elsősorban mindig is az egyszemélyes kalandok köré fonódtak - leszámítva persze némi "jolly co-operationt". Miyazaki azonban bebizonyította, hogy nem fél változtatni a Demon's Souls óta jól bejáratott formulán - ha a Bloodborne parry-mechanikája és gyors harcrendszere nem volt erre elég bizonyíték, akkor csak várjátok ki a Sekiro: Shadows Die Twice új fejlődési- és mozgási rendszerét!

A battle royale-címek, vagy a looter shooterek iránya azért mégis elég meredek forduló lenne, de talán mégsem olyan lehetetlen, mint ahogy azt gondolnánk. Miyazaki a következőt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban: "Mindig megvan előttünk a lehetőség. Ezek a játékok nagyon szórakoztatók. minket pedig érdekelnek azok a minták, amik ezekre jellemzők. Ha mi is ilyen játékot csinálnánk, akkor valószínűleg kissé másmilyen lenne. Ennek ellenére mindenképpen érdekel minket a dolog, így ez egy abszolút valószerű kilátás. Egy napon szeretnénk mi is kipróbálni ezt a műfajt."

7.
7.
Csoki80
" Royale With Cheese" :-D
6.
6.
shatterhand
5.
5.
#4: Én a napokban fejeztem be vele a tizedik végigjátszásomat....
4.
4.
Nagyerecsakide
#1: Bloodbornet már az elején feladtam :)
1.
1.
A suszter maradjon a kaptafánál...

Lóf@szt a battle royalba, kell a fenének. Inkább a Bloodborne 2-n járna az agya!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...