Steam Link Anywhere - bárhonnan játszhatunk majd

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 16.
  • Hír
Link másolása
A Valve bejelentette, hogy kiterjeszti az idáig csak a helyi hálózatra lekorlátozott Steam Link lehetőségeit, így a jövőben bárhonnan játszhatunk majd steames könyvtárunk játékaival.

A Valve a jövő héten rajtoló Game Developers Conference-en jelenti be a Steam Link Anywere főbb újdonságait, de annyit már most is elárultak, hogy az eddig csak helyi hálózaton elérhető szolgáltatást kiterjesztik, így az új klienssel már képesek leszünk interneten keresztül bárhonnan játszani a Steamen elérhető játékokkal. Ehhez mindössze nagyon erős internetkapcsolatra, illetve olyan készülékre van szükségünk, amelyen fut a Steam. Ez lehet a november óta nem igen kapható Steam Link, vagy éppen bármely androidos készülék is.

Emellett azt is elárulta a Valve, hogy az eddig fizetős Steam Network Socketing API-k mostantól bárki számára ingyenesen elérhetőek lesznek, továbbá megnyitják a saját, kifejezetten a Dota 2 és a Counter-Strike: Global Offensive miatt működtetett szervereik kapuit is.

7.
7.
gerappa
Ja hogy ez csak úgy működik, hogy otthon fut a gép? Én meg a telómon keresztül játszom munka helyett?
5.
5.
hedzsooo
#1: Érdekes, nekem nincsen ilyen gond. A hálómban a laptop a projektorral szépen adja a játékokat a wi-fin keresztül, miközben amúgy a laptopom eléggé harmatgyenge játékokhoz de hát csak streameli őket, a játékok igazából akkor is a nappalimban lévő asztali PC-ről futnak.
3.
3.
TrishtanAG
#1: Ha Nvidia kártyád van, akkor a Moonlightot próbáld ki. Belső hálón nulla lagot és full HD 60-120 FPS-t tud hozni.
2.
2.
Back2U
#1: Nekem Civ5-tel gond nélkül ment, a nagy gép kábelen volt, laptop pedig wifin, teljesen oké volt. Valószínűleg olyan mint a PS4 stream cucca, haveromnak teljesen szépen ment, nekem meg akadt mint a szar. Nagyon helyzetfüggők.
1.
1.
Ooorky
Én egyszer próbáltam, gép kábellel router-re kötve, notebook wi-fi-n és brutális késések voltak, de volt olyan játék is amelyiknél fekete képernyő jött át, de gombnyomkodásra reagált a cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...