Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 26.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.

A Bethesda hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a jövőben megjelenő játékait a saját Bethesda Launchere mellett a Steamen is elérik majd a rajongók. Az érintett címek között megtaláljuk a Rage hamarosan megjelenő folytatását, a DOOM Eternalt, a Wolfenstein: Youngbloodot, illetve a Wolfenstein: Cyberpilotot is.

A bejelentés szerint a Fallout 76 is átköltözik majd Steamre, de egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor az idei esztendőben.

15.
15.
Ooorky
#14: Mi is lenne veletek nélkülem. Elvesznétek a mocsárban.
14.
14.
PiszkosFred
#5: Igy van! Minden szavad arany!
11.
11.
markoci555
na akkor végleg törlöm is, már nem is tudom miért van fenn, azt hiszem még a kártyás játékukat próbáltam ki, aztán a multis elder scrollst amikor ingyen volt egy ideig, egyik se jött be különösebben
10.
10.
crytek
Outward egyidejűleg jelent meg steam-en és epic (fail) store-ba is. Nagyon kíváncsi leszek rá lesznek-e kiadva vs számok a két store között. Hogy beszélhetünk-e harcról vagy csak sima mészárlás lesz (a valve javára)
8.
8.
godach
Na ez jó hír. A Fallout76-ot is a kliens miatt nem vettem meg.
5.
5.
Ooorky
#4: Csak arra kellett, hogy a Fallout 76-ra ne kérhessenek refund-ot az emberek, ha Steam-re jött volna mindenkinek vissza kellett volna fizetniük az árát megjelenés után.
4.
4.
Extol
Volt saját kliensük? Nem is tudtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...