Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 26.
  • Hír
Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.

A Bethesda hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a jövőben megjelenő játékait a saját Bethesda Launchere mellett a Steamen is elérik majd a rajongók. Az érintett címek között megtaláljuk a Rage hamarosan megjelenő folytatását, a DOOM Eternalt, a Wolfenstein: Youngbloodot, illetve a Wolfenstein: Cyberpilotot is.

A bejelentés szerint a Fallout 76 is átköltözik majd Steamre, de egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor az idei esztendőben.

15.
Ooorky
#14: Mi is lenne veletek nélkülem. Elvesznétek a mocsárban.
14.
PiszkosFred
#5: Igy van! Minden szavad arany!
11.
markoci555
na akkor végleg törlöm is, már nem is tudom miért van fenn, azt hiszem még a kártyás játékukat próbáltam ki, aztán a multis elder scrollst amikor ingyen volt egy ideig, egyik se jött be különösebben
10.
crytek
Outward egyidejűleg jelent meg steam-en és epic (fail) store-ba is. Nagyon kíváncsi leszek rá lesznek-e kiadva vs számok a két store között. Hogy beszélhetünk-e harcról vagy csak sima mészárlás lesz (a valve javára)
8.
godach
Na ez jó hír. A Fallout76-ot is a kliens miatt nem vettem meg.
5.
Ooorky
#4: Csak arra kellett, hogy a Fallout 76-ra ne kérhessenek refund-ot az emberek, ha Steam-re jött volna mindenkinek vissza kellett volna fizetniük az árát megjelenés után.
4.
Extol
Volt saját kliensük? Nem is tudtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...