Master Chief Collection - idén játszható minden rész

  • Írta: szlav
  • 2019. március 27.
  • Megjelenés
Hatalmas örömhírként ért minket is, hogy hamarosan PC-re is ellátogat a Halo: The Master Chief Collection. Az azonban kisebb aggodalomra adott okot, hogy a kollekció játékait csak egymás után kapjuk meg idővel. Hiba volt kétségbe esnünk.

A Halo: The Master Chief Collection bejelentése PC-re a legjobb dolog, ami a számítógépes Halo-rajongókkal történt a Halo 2 megjelenése óta. Ráadásul a csomag nem csak az első négy számozott részt és az ODST-t tartalmazza majd - megkapjuk a történet előzményeként szolgáló Reachet is. Ez bizony hat teljes játék egy pakkban, ami sajnos azt jelenti, hogy nem egyszerre érkezik az összes epizód.

Korábban már megtudhattuk, hogy időrendi sorrendben érkeznek majd a kollekció részei, így tehát először a Halo: Reach nyitja a sort, ezt követi a Combat Evolved és a második rész. Ezután az ODST mellékágába kóstolhatunk bele, a sort pedig a Halo 3 és Halo 4 zárja majd. Ennek hallatán persze egy kicsit nekünk is lehervadt a mosoly az arcunkról, de ma kiderült: nincs semmi veszély, a Splash Damage és a 343 Industries nem fogja a végtelenségig elhúzni a dolgot.

Simán benne volt a pakliban, hogy a Reach megjelenése után akár évekig elhúzhatják a csomag teljes kitöltését, de a Splash Damage hírlevele eloszlatta a csúnya fellegeket: még az idei év folyamán kézhez kapjuk az összes epizódot. A kollekció tartalmát tekintve pedig nem is túl nagy baj, hogy nem zúdul a nyakunkba egyszerre minden - pláne ha még multizni is akarunk.

5.
Macifasz
#3: Köszi az infót, gyorsan fel is írtam magamnak.
4.
godach
A Halo Warst nagyon ajánlom mindenkinek. Jó történet, érdekes átvezetők és bár kicsit féltem, hogy folyamatos bázistápolás, egységgyártás és utána csihipuhi lesz, egész érdekes és változatos küldetések voltak benne.
Nekem nagy meglepetés és talán életem legjobb stratégiája lett.

Van itt GK-n egy nagyon jó cikk, csak ajánlani tudom:
https://www.gamekapocs.hu/cikk/1091/halo_wars
3.
crytek
Akit érdekel ez a kronologiai sorrend

1. Halo: Wars
2. Halo: Reach
3. Halo: Combat Evolved
4. Halo 2
5. Halo 3: ODST
6. Halo 3
7. Halo 4
8. Halo 5: Guardians
9: Halo Wars: 2
2.
Neotechtr
Ez most amúgy egy termék lesz, és egymás után érkeznek a játékok bele (tehát egyszer kell megvenni), vagy mindegyik rész külön fizetendő?
1.
RebornSoul
Én úgy tudom, hogy az ODST a Halo 3 előtt játszódik és az fog majd hamarabb megjelenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...