Hitman 2 - irány Hantu Port, ezúttal DirectX 12-vel

  • Írta: szlav
  • 2019. március 27.
  • Letöltés
Link másolása
Érdemes mostanában visszanézni a Hitman 2-be, részben a tartalmi frissítés, részben a technikai finomítások miatt. Elérhetővé vált a Sniper Assassin következő küldetése, valamint befutott a DirectX 12-támogatás is.

Ha kicsit pihentettétek a Hitman 2-t, akkor most érdemes újra visszatérni hozzá, a játék Sniper Assassin-módja ugyanis egy teljesen új küldetéssel bővült, amelyet az Expansion Pass, illetve az Expansion Pack 1 tulajdonosai máris kipróbálhatnak. A helyszín a szingapúri Hantu Port, a célpontok pedig a Heavenly Guard rosszarcú tagjai. A küldetést egyedül és ketten kooperálva is teljesíthetjük.

Ez azonban nem minden, hiszen a patch egy jókora technikai frissítést is magával hozott. A Hitman 2 ugyanis PC-n mostantól a DirectX 12 rendszerével is futtatható, ez pedig a tapasztalatok alapján komoly teljesítményjavulást eredményezhet. Érdemes átfutni a DSOG beszámolóját, amely szerint a váltás némely esetekben 15-23 fps-es gyorsulást jelenthet. A javulás azokon a helyszíneken lesz igazán érezhető, ahol a játék nagyobb tömegeket jelenít meg egyszerre (Miami, Mumbai), hiszen ezek izzasztják meg igazán a processzort és a RAM-ot.

1.
1.
crytek
Lassít...

https://www.computerbase.de/2019-03/hitman-2-directx-12/2/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...