Íme, a PlayStation Plus áprilisi játékai

  • Írta: szlav
  • 2019. március 27.
  • Akció
Link másolása
Tegnap befutottak a Games with Gold ingyenes játékai, de a Sony-pártiak sem maradnak jóságok nélkül a jövő hónapban. Egy sci-fi köntösbe bújtatott soulslike és egy brutális nyílt világú túlélőjáték vár majd ránk.

Jövő hónapban is bezsákolhatunk két PlayStation 4-játékot, ha rendelkezünk aktív PS Plus-előfizetéssel. És fiúk-lányok, kössétek fel a gatyát, mert nem lesz egyszerű a menet! Első grátiszcímünk ugyanis a The Surge, egy izgalmas sci-fi körítéssel ellátott akció-RPG, amely komoly inspirációt vesz a FromSoftware játékaiból. Mellé a szintén elég kegyetlen Conan Exilest kapjuk. Habár a nyílt világú túlélőjátéknak megvannak a maga hibái, sokak számára ezek ellenére is igen szerethető darab lesz. Jó szórakozást hozzájuk!

Ha eddig nem tettétek meg, akkor még április 2-ig lemarhatjátok a márciusi játékokat is. Ebben a hónapban a Call of Duty: Modern Warfare Remastered és a The Witness került terítékre. 

9.
9.
godach
Fene egye meg, csak kell egy ps+ is a gold mellé xd
8.
8.
Őrnagy
Robert E. Howard lájkolja ezt.
7.
7.
simon 555
Surge jó lesz amíg megveszem a Sekirot.
6.
6.
Darksiders84
Megnézem mindkettőt kíváncsiságból bár még a múlt havi COD is várat magára most meg csak a Sekiro ami lefoglal egy jó darabig az biztos.
1.
1.
Yanez
Ezek eddig totál kimaradtak. Conan most sem nagyon csábít, a másiknak viszont lehet adok majd egy esélyt... egyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...