Íme, a PlayStation Plus áprilisi játékai

  • Írta: szlav
  • 2019. március 27.
  • Akció
Tegnap befutottak a Games with Gold ingyenes játékai, de a Sony-pártiak sem maradnak jóságok nélkül a jövő hónapban. Egy sci-fi köntösbe bújtatott soulslike és egy brutális nyílt világú túlélőjáték vár majd ránk.

Jövő hónapban is bezsákolhatunk két PlayStation 4-játékot, ha rendelkezünk aktív PS Plus-előfizetéssel. És fiúk-lányok, kössétek fel a gatyát, mert nem lesz egyszerű a menet! Első grátiszcímünk ugyanis a The Surge, egy izgalmas sci-fi körítéssel ellátott akció-RPG, amely komoly inspirációt vesz a FromSoftware játékaiból. Mellé a szintén elég kegyetlen Conan Exilest kapjuk. Habár a nyílt világú túlélőjátéknak megvannak a maga hibái, sokak számára ezek ellenére is igen szerethető darab lesz. Jó szórakozást hozzájuk!

Ha eddig nem tettétek meg, akkor még április 2-ig lemarhatjátok a márciusi játékokat is. Ebben a hónapban a Call of Duty: Modern Warfare Remastered és a The Witness került terítékre. 

10.
Kawada
A Surge egy igen kellemes csalódás volt számomra, ajánlom a souls like játék kedvelőinek és azoknak is, akik a koncepcióval szimpatizálnak, de túl hardcore nekik vagy nem tetszik azok világa.
9.
godach
Fene egye meg, csak kell egy ps+ is a gold mellé xd
8.
Őrnagy
Robert E. Howard lájkolja ezt.
7.
simon 555
Surge jó lesz amíg megveszem a Sekirot.
6.
Darksiders84
Megnézem mindkettőt kíváncsiságból bár még a múlt havi COD is várat magára most meg csak a Sekiro ami lefoglal egy jó darabig az biztos.
4.
Ultimate
#2: Hatalmas bejárható terep telis tele rombolható pusztítható tereptárgyakkal objektumokkal, élővilággal,egyebekkel + durva építkezéssel. Pc-n azért jelentősen szebb de ott is kompromisszumos,konzolon végképp. Valamit valamiért.
Mindenesetre az ilyen lootolós farmolgatós gyüjtőgetős survivor akciójátékok között az egyik legjobb, ha valaki az örök grindfesztre vágyik hogy építkezzen növekedjen. Pc-n mondjuk vannak modok hogy egyedül is élvezetesebb legyen (pl leviszi egyes bossok életerejét amiket még csapatban is vagy fél óra leverni nemhogy egyedül esélyed legyen)...Online...Hááát...Amíg játszottam én kihagytam. Tele idiótákkal,illúzióromboló épületekkel amiket idióták építgettek ráadásul egy durvában userek által beépített területen a framerate durván be tud esni.
3.
Raam989
#2: De lehetsz benne tök pucér!
2.
atroll1
Ez a Conan nagyon gázul néz ki, azt hittem valami 1000 éves játék, erre látom, tavalyi :O
1.
Yanez
Ezek eddig totál kimaradtak. Conan most sem nagyon csábít, a másiknak viszont lehet adok majd egy esélyt... egyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...