Gameplay trailerrel mutatkozott be a Borderlands 3

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A sorozatos teaselés után a Gearbox az imént formálisan is bejelentette a Borderlands 3-at, illetve a sorozat korábbi részei kapcsán is készült újdonsággal - elvégre ez "a Borderlands éve".

Habár nyílt titok volt, hogy készül, az imént formálisan is bemutatkozott a Borderlands 3, a Gearbox ráadásul nem aprózta el a bejelentést, egy több mint háromperces gameplay trailer társaságában mutatta be a játékot. Túl sok konkrétumot viszont nem tudtunk meg (így például a megjelenési dátum és a platformlista sem ismert), április 3-án azonban további infók várhatóak a folytatás kapcsán.

A trailer alapján több ismerős karakter is visszaköszön majd a folytatásban, illetve újoncokat is megismerhetünk természetesen. Valamivel konkrétabb üzenet, hogy az előzetes szerint több világot is felfedezhetünk majd a folytatásban, vagyis a Borderlands 3 lényegesen nagyobb lehet, mint az elődjei voltak, és természetesen fegyverekből sem lesz hiány, ezekből mindjárt "egymilliárdot" ígér a kedvcsináló - az egyik egy robotlábakon járó gépfegyver.

Miután a Gearbox szerényen "a Borderlands évének" titulálta az idei esztendőt, más Borderlands-bejelentésekkel is szolgált. A korábbi szivárgásoknak megfelelően április 3-án újra megjelenik a Borderlands: Game of the Year Edition, ezúttal PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. (A PC-s játékosok, amennyiben rendelkeztek a játékkal, ingyen megkapják a frissítést!)

Ez a kiadás az alapjáték mellet az összes DLC-t felvonultatja, viszont nem egyszerű port lesz, az ígéretek szerint további tartalmakra (például új fegyverekre) és egyéb fejlesztésekre is számíthatunk: a konzolos verziók támogatják a 4K-t és a HDR-t, emellett mindegyik változat javított fényeffektekkel, textúrákkal és karaktermodellekkel érkezik.

A játékmenetet is finomhangolták a készítők, többek között átalakították az inventoryt, kapunk egy, a Borderlands 2-éhez hasonló opcionális minimapet, és a karakterünk immár automatikusan gyűjti majd a lőszert, a pénzt és a HP-t is. További apróság, hogy a játszható karaktereknek alternatív fizimiskát választhatunk, és a Gearbox ígéri, keményítettek egy erőset a játék utolsó bossán is.

Frissül egyet a PC-s Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel!, valamint a PS4-re és Xbox One-ra megjelent Borderlands: The Handsome Collection is (utóbbi szintén ezt a két játékot vonultatja fel).

A Gearbox egy HD-textúracsomagot ad ki április 3-án ingyenesen: a konzolos verziók esetében a PS4 Pro- és az Xbox One X-tulajok érintettek, ők 4K-s felbontásnak, HDR-támogatásnak, remasterelt környezettextúráknak, karaktereknek és járműveknek örülhetnek, továbbá az élsimítás és az árnyékok is javultak. A PC-s verzió esetében a HDR hiányzik. 

Végül a Borderlands 2 VR játékosai sem maradnak extrák nélkül: ők a nyár folyamán egy ingyenes frissítés keretein belül a Borderlands 2 összes DLC-jét megkapják VR-osítva.

24.
24.
user101
Bolondok aranya ! :)))

Első napos vétel...
23.
23.
#18: +1 Nalam is elorendelos a cucc. En se szoktam, csak nagyon kiveteles esetben. Gow-t es a pokit azert tavaly be mertem kockaztatni :)
20.
20.
kopic
#3: Mintha a graf olyan lenyeges lenne eme jatekban. Itt mindig is a gameplayen, az őrült világon, looton, coopon volt a hangsuly. A sztori, latvany csak masodlagos.
De egy retardaltnak lehet magyarazni...
18.
18.
Khaszás
#11: +1 :) Több száz óra van benne az előző részeiben, meg lehet unni de nem örökre a 2-vel a mai napig játszok minden évbe előveszem belerakni újabb órákat és még mindig találok olyan fun buildeket amivel megéri újból végigtolni a gamet. Best co-op game ever :P :) Évek óta nem rendeltem már elő (hibáimból tanulva) de ez alól kivétel lesz a new rész :D még ha nem is lesz már rá annyi időm! :)
17.
17.
Kelan
Kell! Épp most játszottam végig a 2. részt ismét. Nekem ez ilyen Árkád lövölde. Totál jól kikapcsol.
10.
10.
kamgecam
7.
7.
PiszkosFred
#3: Latlak, ahogy az ujsagosnal vegignezed a kepregenyek boritoit, kopsz egyet es veszel harom kepeslapot olvasgatni, mert azok nem ocsmanyak. Nincs is ezzel gond, lehet igy is elni.


Csak minek?
6.
6.
kopic
Its fcking happening!!! Hatalmas fun lesz, az mar biztos! Legjobban vart jatek a Halo 6 mellett, remelem hogy ev vegen kijon
3.
3.
crytek
Ez kaphat 10k-t is akkor is ocsmány marad... Nos ez ha örökre epic fogoly lesz nem kár érte
2.
2.
Ecneb
Örülök, hogy még változatosabb világot kapunk!
1.
1.
Darksiders84
Ez az de remélem idén érkezik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...