Hyper Light Drifter - animációs sorozat készül belőle

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix Castlevania-sorozata mögött álló Adi Shankar ráharapott mostanában a videojátékokra, az ő produceri közreműködésével készül animációs sorozat a Hyper Light Drifter alapján is.

Animációs sorozat készül Alx Preston akció-szerepjátéka, a Hyper Light Drifter alapján. Az úriember a Polygonnak erősítette meg, hogy a játékot Adi Shankar produceri közreműködésével dolgozzák fel; Shankar az utóbbi időben erősen rámozdult a videojátékokra, hiszen a Netflix-féle Castlevania után a Devil May Cryt és az Assassin's Creedet is adaptálni fogja.

Az írók keresése jelenleg is zajlik, illetve a munka oroszlánrészét az teszi most ki, hogy kitalálják, hogyan dolgozzák fel pontosan az alapanyagot. Mivel két különböző médiumról beszélünk, nyilvánvaló, hogy nem lesz egyszerű dolguk, az első számú kérdés szerintük az, "hogyan tudják megragadni és fenntartani a nézők figyelmét", illetve "elég darkos és komor lesz-e" az adaptáció körítése.

Preston megígérte, hogy igyekeznek minél többet visszaadni a Hyper Light Drifter atmoszférájából, az már viszont biztos, hogy az animációs stílus inkább az animékre hajaz majd, és nem veszik át egy az egyben a játék pixelgrafikás dizájnját. Mivel az alapanyagban nem beszéltek, az is eldöntendő kérdés még, hogy mennyi párbeszéd legyen az adaptációban, vagy hogy legyen-e benne egyáltalán szinkron.

A munkálatok tehát még alig vették kezdetüket, így sok részlettel nem szolgálhatunk, Preston azonban letette a kisdobosesküt: az ígérete szerint "király" lesz a sorozat, nincs okunk aggódni.

5.
5.
kopic
#2: Akkor mar 3-an vagyunk. Emellett meg meghato is volt szerintem, plusz nehez is :D A combat-hoz hozza kellett azert szokni...
3.
3.
FreeKatana
Hú, a játék nagyon bejött, szóval erre kíváncsi leszek.
2.
2.
Marxista
#1: Egy csapatban játszunk :)
Lenyűgöző és elgondolkodtató játék volt. Az összes dizájner tanulhatna belőle, hogy miként is kell egy világot és narratívát építeni szöveg és expozíció nélkül.
1.
1.
RebornSoul
A Hyper Light Drifter életem egyik legjobb játéka. Nagyon megnéznék belőle egy sorozatot és ahogy látom, a lehető legjobb kezekbe került, szóval kíváncsian várom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...