A Devil May Cry is animációs sorozatot kap

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Castlevania után a Devil May Cryból is animációs sorozatot készül - a producer személye nem változik, ugyanaz az Adi Shankar dolgozik rajta, mint Trevor Belmont kalandján. Még egy crossoverről is szó lehet!

Adi Shankar az IGN-nek árulta el, hogy milyen projekten dolgozik a Castlevania második évada után. A szakember ezúttal a Capcom hack 'n' slash-sorozatát, a Devil May Cryt szemelte ki, a  műfaj marad, azaz most is egy animációs sorozattal lesz dolgunk. A Twitteren a producer az alábbi képpel ünnepelt (amelyen egyébként ő maga szerepel):

"Megszereztük a jogokat, így Hollywood nem cseszheti el ezt is!" - újságolta el Shankar, és egyúttal bevitt egy gyomrost az álomgyárnak, amiért olyan szabatosan és az alapanyagot megcsúfolva kezeli a Capcom videojátékait (lásd a Resident Evil és a Monster Hunter esetét).

A producer elhintette, hogy a Castlevania és a Devil May Cry univerzuma kapcsolódni fog egymáshoz valamilyen módon, függetlenül attól, hogy az IP-k jogai két különböző kiadónál vannak. "Olvasd, ahogy akarod!" - hagyott lógva minket Shankar, mindenesetre egy megosztott térben játszódó crossover nagyon ütős lenne!

A zseniális rövidfilmekkel hírnevet szerzett Shankar eddig a Castlevania két évada felett bábáskodott a Netflixnél, amely nemrégiben berendelte a harmadik etapot a szériából. Még nem tudni, mikor fejeződnek be a Devil May Cry munkálatai, az azonban bizonyos, hogy az adaptáció nem lesz Netflix-exkluzív, három különböző streaming-szolgáltató is felveszi a kínálatába.

6.
6.
Drazhar
#2: Ezt anno láttam, totálisan felejthetőre sikerült.
5.
5.
Rézfánfütyülő
Jöhet. mint nagy DMC fan, várom. A Castlevania az eddigi legjobb játékadaptáció amit láttam, tiszteli az alapanyagot, tiszteli a fanokat, változtat, és mossa a lore-t, de a változtatások nagyon jól működnek. Látszik hogy olyanok hozták össze, akik ismerik és szeretik az alapanyagot, ha olyan embereket hoz elő a DMChez is, baj nem lehet.
3.
3.
KRAT0S
#2: Igen! ez az az "egyszer megnézhető dögunalmas" ...
2.
2.
zsoltii
már van ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=p1uKSrDkq8c&list=PL0rnhDcmvfkKwbLL53tYlrNLrNLGBKPN3
1.
1.
Onion
Melyik dmc játék jogait szerezte meg? Régi vagy rebootnak? Animés verziója egyszer megnézhető dögunalmas volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...