Itt forog a Netflix-féle The Witcher-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 1.
  • Cooltúra
Kaptunk pár képet a The Witcher TV-sorozat forgatási helyszíneiről, és mivel a széria Magyarországon készül, néhány nagyon is ismerős lehet számunkra. Az egyik kastélybeli jelenetnek a Vajdahunyad vára ad otthont.

Javában forog a Netflix-féle The Witcher-sorozat Budapesten. Kiszivárgott néhány kép a munkálatokról, és olyan lélegzetelállító helyszíneket használ a stáb, mint a Vajdahunyad vára, amely remekül illik a fantasy miliőbe. 

Az alábbi videó nem mutat túl sokat, de az biztos, hogy a filmesek remek érzékkel találták  meg a legjobb helyszíneket. (Magyarország mellett Lengyelországban is forog a produkció.) Ahogy arról már többszöri is beszámoltunk, Rívia Geraltot Henry Cavill alakítja, míg Yennefert Anya Chalotra. Ciri szerepében Freya Alant láthatjuk. 

A gyártó még nem tisztázta, hogy a szériát 2019-ben vagy csak 2020-ban tűzik-e műsorra. 

24.
Ultimate
#23: Pusztán az hogy a Witcher világában rohadtul nincsenek....Nem kéne ide is beerőszakolni a PC szarságot....Így is tuti lesz benne valami okosítás (ratyi karakter,genderváltó,esetleg fehérből lecserélt fekete karakter) mert netflix...De bízzunk benne hogy minimal...
23.
imaginable
#22: Mert akkor mi van, ha a fél stáb néger?
22.
Ooorky
#21: Mivel netflix sorozat már annak is örülni kell, hogy a fél stáb nem néger :D
21.
frankdelgado
#2: Külsőre tényleg nem elsőrangú választás a Henry gyerek. Geralt férfias, de nem mondanám jóképűnek, Superman meg tulságosan jóképű. Kissé viharvertebb színészt tudtam volna én is elképzelni. Az eddigi filmjei alapján azt sem tudom mondani, hogy hozni fogja a figurát, inkább karakterszínésznek nevezném...Egy jó forgatókönyv/rendező/smink csodákat tehet, tehát nem vetem el a dolgot. hogy azt szajkózzák, lehet h ő jó lesz, mert legalább szereti a játékot? Én is qrwára szeretem, de ne nagyon xarul néznék ki geraltként....:)
20.
Huf93
Szerintem fölösleges erről vitázni amig nincs egy értékelhető hivatalos trailer más trailer meg alatt sok kamu like/ dislike van
és a kinézetén is tudnak csiszolni kicsit :)
19.
FARKAS
Csak szerintem néz ki úgy superman ezzel a hajjal mint aki a saját neméhez vonzódik?
18.
Pacsirta
#17: Fogalmam sincs miről hazudozol itt! Én nem gondolom, hogy szar lesz ilyet se írtam :))))) Szimplán nevetséges szerintem és a YT szerint és blogok szerint a színész választás. Egy rossz szavam se volt a helyszínekre , de még a ruhákra sem! Mindettől függetlenül igen!! gondolom, hogy lesznek további gondok is, amik majd kiderülnek ha további infókat látok.
17.
Juha
#16: Igen, mindenki azt hitte, hogy te már végig láttad a sorozatot, sokadmagaddal, megvitattátok, kritikát is írtatok róla...

Arra írtam basszus, hogy előre GONDOLOD, hogy szar lesz, mert egy-két színész nem tetszik, és GONDOLOD, hogy akkor mással is baj lesz. Ez rossz előítélet. Nekem is volt sokszor, megpróbáltam legyőzni, és sokszor pozitív volt a hozadéka, egyszer próbáld ki te is.
16.
Pacsirta
#15: A mondatban ott szerepel a gondolom szó! :)) Tehát ez egy feltvés a részemről, hogy nem csak a színészekkel hibáztak! Van más is? :))
15.
Juha
#14: "Itt már látszik, hogy komoly bajok lesznek és gondolom nem csak a színészekkel hibáztak óriásit."
Tényleg csak a látottakat kritizáltad a 2es kommentben.

Olvasd el amit TE ÍRTÁL, aztán okoskodj.
14.
Pacsirta
#13: Sehol nem írtam olyat, hogy rossz lesz a sorozat!! Kritizálni is csak azt kritizáltam amit eddig láttam! Hazugsággal ne akarj meghazudtolni! Annyit írtam, hogy nem hasonlít a szezon a fazonra. olvasd el mit írtam, ne sztendápolj itt feleslegesen. Amit leírtam az mind igaz. Nincs benne egy csúsztatás se!
Jaa és nem tolok semmit! Kösz.
13.
Juha
#7: Bazki, nem tudom mit tolsz, de hamar ki fog nyírni, az biztos.

Kritikával jönni egy még EGY részt sem megélt sorozatnál... Grat!

Jönni a "haverokkal", ez már etnikum kérdése, már bocs, de eszembe nem jutna. És én generálok vitát wazze...
12.
Pacsirta
#11: Kommentedben meg is válaszoltad a kérdélsedet! Adott egy hivatalos trailer. A neve: THE WITCHER Official Trailer TEASER
Én erről beszéltem, hogy köszönőviszonyban sincs szupermen a mi Geraltunkkal. Ez még haggyán de Yennefer sem hasonlít, egyedűl csak Ciri. Tehát a hülyének is feltűnik, hogy megpróbálták a karaktereket a játékban megszokott kinézettel ellátni, de ez ugyebár nem sikerült. Engem nem igazán érdekelnek a fanmade videók nem arra gondoltam, nem is írtam olyat. Én a trailerre utaltam, ahogy azt érthetően le is írtam, a trailert átmásolták más YT-csatornák is, ahol az álltalam említett lik-d.like arány van. Én ennyit írtam, nem többet.
11.
gremi
#8: Kiváncsi voltam a trailerre, így én is utánanéztem.Szóval van 1 hivatalos 34mp-es ahol a főszereplőt mutatják meg ennyi.Itt 3.6e-5.4e.Szóval nincs trailer. Van pár fan made, gondolom azokról beszélsz.Ott van ami tényleg egál a dislike és a like-ok aránya.Ahol a szereplőket mutatják be nem hivatalos oldal ott 7-1 a like-oknak.Szóval nem értem a kommented. Linkelnéd melyiket nézted? Hátha elkerülte valamelyik a figyelmem.
10.
Pacsirta
#5: Fej a fejjel!!! Már itt vannak a haverjaid akik egyet fognak érteni veled!
9.
Max3000
#8: Gondolom ők is olyan értelmesek lehetnek,mint te.Egy kitalált karakterekről van szó,elárulom docens,hogy a játékban lévő szereplők sem hasonlítanak az író fantáziája szerint alkotott karakterekhez.

Más,ha egy valós személyről mintáznak,meg megint más,ha eredetileg is csak fantázia.Persze,a nyakam a tőkére,hogy neked ez már magas.
8.
Pacsirta
#5: Kicsit utánna néztem a sorozat kritikáinak és nemhogy pozitív vagy kielégítő lenne a megítélése a mi szuperemberünknek, hanem pont ellenkezőleg! A beharangozó trailerek alatt a diszlájkok száma jobb esetben egál a tetszésekkel, ám a legtöbb helyen brutális diszlájkolások mentek volt olyan videó aminél háromszorosa volt a nemtetszés aránya. Gondolom ők is veled értenek egyet, csak félrenyomtak :))
7.
Pacsirta
#5: Oké a könyvek adaptációja! Még az író is azt mondta, hogy a könyvek és a játékokban két dolog azonos, az egyik a helyszínek a másik pedig a szereplők.
Szóval értem én amit ide írtál, (csak azért, hogy felesleges vitát generáljál) maradjunk is az elméletednél, miszerint az összhang a fontos nem az hogy ki hogy néz ki:)) Ennyi erővel lehetne mindenki dagadt mint a disznó, hiszen akkor is megvan az összkép!
U.I.: Be ne akard már adni nekem a hülyeségedet, légy szíves!
6.
Nyarlako
#5: Csak a mételyesek olvasnak.
5.
Juha
#4: Mert mi a "heveny francnak" nem nézel utána dolgoknak?
Ez nem a videojáték adaptációja, hanem a könyveké. Ha a játék nagy kedvenc, ajánlom a könyveket is (ha nem is mindet, az első (2?) csak novelláskötet.
4.
Pacsirta
#3: Ha mindegy, hogy ki hogy néz ki egy videójátékról filmre vitt feldolgozásban, akkor nem tudom mi a heveny francnak The Witcher a sorozat címe, illetve az se nagyon értem, hogy ha a kinézet mindegy egy sorozatban, akkor miért nem inkább rádiójátékot csinálnak belőlle, vagy esetleg állarcos szimpadi komédiát, mert ott tényleg mindegy a kinézet.
3.
Juha
#2: Az a Henry gyerek elég nagy rajongónak mondta magát, lehet ez többet jelent, mint mondjuk a kinézete. Persze attól még lehet rosszul játsza el a karaktert, de szerintem pont mindegy, hogy ki hogy néz ki, ha az összkép rendben lesz, tőlem akár Dandelion lehet vándorcigány is.
2.
Pacsirta
Freya nagyon jó találat Ciri szerepére, Anya Chalotrának köze nincs Yenneferhez (az egyik egy karakteres arc, a másik egy kislány) , ezt a Henry gyereket meg végképp nem tudom honnan szerválták, ő aztán végképp nem hasonlít arra akit alakítania kéne.
A Freddye Mercury film a jó példa arra, hogy meg lehet találni azokat a színészeket akik képesek külsőre és belsőre is azonosúlni az alakítandó személyével.
Itt már látszik, hogy komoly bajok lesznek és gondolom nem csak a színészekkel hibáztak óriásit. Persze reménykedem a játék nagy kedvencem.
1.
hedzsooo
Hú, várós 1 sorozat! A GoT után úgy is jó lenne találni vmi korrekt kis fantasy TV sorozatot, szóval bízok benne, hogy nem lesz rossz! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...