PlayStation Store - végre visszatérítik a pénzünket

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 1.
  • Hír
Link másolása
A Sony a hétvége folyamán frissítette a PlayStation Store pénz-visszafizetésre vonatkozó irányelveit, így mostantól lehetőségünk van arra, hogy bizonyos helyzetekben visszakérjük a játékért kifizetett összeget.

A módosított szabályzat szerint bármely előrendelt termék ára visszakérhető, egészen a megjelenés pillanatáig, legyen szó játékról vagy letölthető bővítményről. A premiert követően 14 napunk van élni a visszafizetési jogunkkal, ez esetben azonban már vannak kitételei az igényünknek. Egyrészt a megjelenés után eltelt két hét során nem szabad telepítenünk a játékot, nem is játszhatunk vele, nem is streamelhetjük. Ha ezeket a feltételeket megszegjük, a Sony nem fogja visszafizetni a termék árát.

Ez alól egyedül akkor van kivétel, ha az elindított játékról használat közben kiderül, hogy lényegében hibás termék. Sajnos a Sony meghagyta magának a kiskaput, hogy szabadon értelmezhetővé tette a "hibás" termék fogalmát, ugyanis a módosított szabályzatban nem részletezi, mit tekint majd "hibásnak".

17.
17.
kamgecam
#14: +1 Erre lenne a legnagyobb szüksége ma az embereknek. Nagyon nagy szükség lenne a következetességre és a fegyelmre manapság.
16.
16.
kamgecam
#6: Nem nyomban. Szó sincs róla. De akkor már igen ha egy ilyen cikk alatt is habzó szájjal veri az asztalt az ember. Ott már bizony nagy gondok vannak. Nem csak az hogy "mocskos sony hater" lesz valaki, hanem alapjaiban, neveltetésben, intelligenciában vannak gondok. Meg nemtörődömségben hogy arra se veszi a fáradtságot hogy végigolvassa a cikket. Az már érzelmi retardáltság. Nem tudom elképzelni hogy milyen meghasonlás kell ahhoz hogy egy ember egy cégre vetítse ki minden problémáját, nyomorúságát. És öszintén nem tudom hogy az ilyet jobban szánom-e vagy megvettem de inkább az öszinte szánalom és a szomorúság szokott győzni. Hogy itt tartunk egy degenerált, elkényeztetett generációt sikerült a mai társadalomnak kinevelni ahol a többség úgy viselkedik mint egy kis óvodás.
14.
14.
frankdelgado
#13: "Öcsi"... . :), én még hiszek abban, h a kemény bánásmód nevel az életre...
13.
13.
Ooorky
#12: Kemény vagy öcsi, most jól beszóttál.
12.
12.
frankdelgado
A visszatérítés azoknak a nyomorúságoknak van, akik előrendelnek minden xart. Ahelyett hogy megvárnák a megjelenést, plusz 1-2 hét, elolvasnák a teszteket, majd megvennék. Így meg tele van a világháló a sírásukkal. Értem ez alatt bármelyik platformot.
9.
9.
adamsfamily
Ez így elég ratyi.Ha nem telepíted a játékot,akkor honnan kellene tudnod,hogy hibás!?
A microsoft ebből a szempontból normálisabb,mert ott 5 alkalommal lehet eljátszani azt,hogy visszakérd a pénzt és azt is úgy,hogy ha 14 napon belül nem játszottál a játékkal,csak 2 órát.
Amikor megvettem a Forza 7 standard kiadását,felhívtam a support-ot és 10 perc beszélgetés után visszaadták a pénzt és rá 3 napra még vissza is telefonáltak,hogy megérkezett-e az utalás a számlámra.
4.
4.
batnor
#3: Illetve ahogy eddig is most is csak wallet-ra töltik vissza pénzt és nem a kártyára amiről a vásárlás történt, ha azzal történt a vásárlás természetesen.
3.
3.
batnor
Eddig is ez a rendszer volt csak valaki úgy gondolta, hogy frissült a policy mindjárt a semmiből jött az egész :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...