Kiszivárgott a Borderlands 3 megjelenési dátuma?

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 2.
  • Pletyka
Link másolása
Két érdekes, majd később eltávolított Twitter-bejegyzés is felkerült ma a Borderlands múlt héten bejelentett harmadik részének a Twitter-oldalára. És nagyon úgy néz ki, nem áprilisi tréfáról volt szó.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Gearbox tegnap nagyon vicces kedvében volt, de egyelőre úgy fest, hogy a Borderlands 3 Twitter-oldalára felkerült két bejegyzésnek lehet köze az igazsághoz, és nem valamilyen április tréfáról volt szó.

Történt ugyanis, hogy először felbukkant egy bejegyzés, ami egyértelműen hirdette, hogy szeptember 13-án jelenik meg a sorozat frissen bemutatott harmadik epizódja, ráadásul az előrendelők exkluzív skinpakkot is kapnak. Később pedig megjelent egy második üzenet is, amiből pedig az derült ki, hogy a játék az Epic Games Store-ban is (vagy csak ott, ki tudja) megvásárolható lesz.

Az amerikai IGN megkereste az ügyben a Gearboxot és a 2K Games kiadót, akiktől ez a válasz érkezett, a lenti kép társaságában: ¯\_(ツ)_/¯

16.
16.
Ooorky
#12: Nekem nincs, inkább veszek egy konzolt oszt tolom azon, PC-ben úgyis videokártyát kellene cserélni...
15.
15.
Ooorky
#13: Nem azért "gyűlölnek", mert bundle-zol, hanem mert nincs olyan hír ahová ne írnád le...
Én is veszem, mégse hősködök vele.
Sőt több millióan veszik, különben nem létezne.
14.
14.
PiszkosFred
#12: Személy szerint nagyon köszönöm az elmúlt hetek legnormálisabb kommentjét itt a GK-n!
12.
12.
zsocc-nrg
Nagyon várom már viszont van annyi türelmem még hogy kibekkeljem szépen míg lemegy az exkluzivitás és utána lesz beszerezve mint a Metro Exodus, addig is van mivel elütnöm az időt (pl újrajátszani a korábbi részeket). Az Epic meg lehúzhatja magát a faszkodásával együtt
11.
11.
ironyman
100% bukás lesz ez a szar is mert péntek 13.-án jön ki
7.
7.
crytek
#6: 100% hogy nem írtam ilyet.

Lassan 4 éve nem warezoltam 4játékot.. PS4 hírnél írtam mivel nem jön pc-re semmi ott a warez lehetőség... Ez tény ezt le van írva. De nincs ps4-em nem vettem. Várom hogy a ps5 kompatibilis legyen és veszek. Xbox one x-et is vettem mert a game pass sokszor filléres.
6.
6.
Ooorky
#5: Mivel lusta vagyok kikeresni a tavalyi warez-os hírt ahol még büszke voltál arra, hogy szabadon töltögethetsz, ezért legyen igazad, te nem warezolsz, mert csoportos vásárlás blablabla.
5.
5.
crytek
#4: Ismét a hazugság ..megint miért kell?
Nem warezolok játékot már ezerszer leírtam miért.
4.
4.
Ooorky
#3: Tudjuk, tudjuk csoportos vásárlás blablabla.
Meg néha egy-egy elszólás, hogy warezolsz mellette...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...