Borderlands 3 - tényleg szeptemberben érkezik

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gearbox hivatalosan is megerősítette, hogy szeptember közepén debütál a nemrég bejelentett harmadik Borderlands. A játék a premierjét követő első félévben Epic Games Store-exkluzív lesz.

Kora reggel már kiszivárgott néhány részlet a játék dobozképétől kezdve a különböző kiadásokig, illetve a hét elején idő előtt elszólta magát a Gearbox és a Twitter-oldalukon előbb rántották le a leplet a megjelenési dátumról. Végül ez is igaznak bizonyult, a mai hivatalos bejelentésen ugyanis a stúdió elárulta, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is szeptember 13-án jelenik meg a játék. A számítógépes kiadás fél évig Epic Games Store-exkluzív cím lesz, vagyis 2020 áprilisáig máshol nem tudjátok majd megvásárolni a harmadik felvonást.

Bemutatkoztak a különböző játszható hősök is, négyet mutatott be a Gearbox. Ott lesz Moze (The Gunner), aki ha bajba keveredik, mechanikus segítőjét, Iron Beart hívja segítségül. Amara, aki a szirének erejével bír, így például hatalmas öklöket tud megidézni. FL4K, a Beastmaster, aki a vadászatért él, és akinek hűséges kedvencei minden parancsát követik. Zane lesz az Operative, aki főleg a kütyükkel jön ki igazán, bármit összeszerel és elképesztő káoszt tud okozni a cuccaival.

A játékban kapunk majd egy új szintlépős rendszert is, ami lényegében a kooperatív élményt teszi még szórakoztatóbbá, ugyanis a két játékos adott szintjét valahogy összeszinkronizálja. A Microsoft oldalán található adatlap szerint ráadásul ez a kooperatív élmény cross-platform lesz, de erről a Gearbox egyelőre hallgat.

Összesen négy különböző kiadást mutatott be a csapat és a kiadó. A legolcsóbb, a sima standard kiadás 59,99 dollárba fog kerülni. A 79,99 dolláros Deluxe Edition az alapjáték mellett főleg kozmetikai kiegészítőket tartalmaz majd, illetve kapunk egy Toy Box fegyvercsomagot is, XP és jobb lootokat dobó boost mód kíséretében. A Super Deluxe Edition 99,99 dollárba fog kerülni és a már említett extrák mellett tartalmazni fogja a négy később érkező kampány DLC-t, amelyek új kihívásokat, történeteket és küldetéseket tartalmaznak majd. Illetve megkapjuk a Butt Stallion nevű fegyverkülsőt is.

A legdrágább kiadás, a Diamond Loot Chest Collector's Edition 249,99 dollárba fog fájni. A fentiek mellett tartalmazni fog egy Diamond lootdoboz replikát, Borderlands 3-figurákat, köztük a főgonosz Calypso-ikrekkel. A csomag része lesz még a Sanctuary 3 modellhajó, négy Vault Key kulcstartó, egy szövetből készült térkép, öt litográfia és egy steelbook.

13.
13.
markoci555
na ezt nagyon értékelném, menjen minden arra a ****ra ha annyira akarják, de aztán dobják fel steamre, addigra már talán lesz rajta egy akció is, tökéletes
12.
12.
PiszkosFred
#4: Tiszteletben tartva a kinyilatkoztatasodat, szeretnem jelezni, hogy a hetkoznapi civil eletedben hasznalt fogyasztasi cikkeid (a tartosak is) minimum 30-40%-a kozvetve vagy kozvetlenul toluk szarmazik. Szivesen. :)
11.
11.
gorbesz
10.
10.
pjoco
Első nap úgyse veszem meg. Majd Bundle-ben lesz minden DLC-vel olcsóban steam-re, na akkor megvesszük. Addig is meg ott az első két rész felújítva. Tegnap húztam le pont. Arról sehol se láttam még hírt.
9.
9.
PaprikaJancsi
#6: Ebből is látszik, hogy jó a gamer társadalom, van sok játék, csak sok a köcsög.
8.
8.
user101
Egy évig úgysem terveztem megvenni, majdh a minden bugot és sz@rságot kijavítottak. Szóval jó lesz majd Steam-re időben. Epic storreról nem is hallottam, az valami rákféle ? :)
7.
7.
Gykrizsi
#6: Ez a lelki szegénység modern kifejeződése.
6.
6.
crytek
Korábbi részeket megint lehúzták steam-en :)
4.
4.
ironyman
kínaiknak én pénzt nem adok az biztos !
2.
2.
Zuzmo
#1: Ja, mert azon játszani se lehet. A figurákat meg a többi kacatot is rögtön kidobhatod a kukába.
1.
1.
Fooxfire
Vicces dolog kiadni 250 dollárt egy olyan játékért amit aztán epic store-ban kell aktiválni.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...