Ősszel érkezik az olcsóbb Nintendo Switch?

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 18.
  • Pletyka
Az olcsóbb és némileg kompaktabb gép a japán Nikkei forrásai szerint idén ősszel rajtol el, míg a Nintendo Switch erősebb verziója még ennél is később lesz esedékes.

Az utóbbi hetekben erőteljesen megindultak a pletykák és találgatások a konzolok hardveres jövőjét illetően; alig két napja a Sony végre elárult pár részletet a PlayStation 5-tel kapcsolatban, illetve az áráról is szállingóztak friss infók, míg korábban a Nintendo vonta magára az érdeklődők figyelmét olyan hírekkel, miszerint két vadonatúj Switch-modellre is számíthatunk a jövőben.

A mai napon pedig a Nikkei íróinak köszönhetően újabb részleteket tudtunk meg a kiotóiak terveiről. Kezdjük is rögtön a kistestvérrel!  A szóban forgó konzol a jelenlegi Nintendo Switchnél nem csak kisebb méretű lesz, hanem olcsóbb és kompaktabb is, és a korábbi hírekkel ellentétben az olyan tulajdonságokról sem kell lemondani, mint a TV-s dokkolás. A konzol rajtjára valamikor az ősz során számíthatunk.

A nagyobb és egyben erősebb Switch a tervek szerint pedig már egy olyan eszköz lesz, mely teljes mértékben búcsút int a jelenlegi hardveres környezetnek. A Nintendo állítása szerint jelenleg több lehetőséget is tesztelnek - az operációs rendszer lecserélésétől kezdve, az irányításon át -, de még sokáig nem érdemes a gépre számítani. Ezt jól szemlélteti az is, hogy az egyik munkatárs szerint a fejlesztés egyelőre eléggé kezdetleges állapotban van, és „még az sem világos, hogy ki fogja vezetni a koncepció kialakítását”.

76.
Ooorky
#74: Jól van, kemény vagy az interneten.

Nesze keksz.
75.
Nyarlako
#73: Nem közepes Sony exek pl a Gravity rush, Odin sphere, Demons souls, Bloodborne, God of war, Last of us.
74.
Ps fanboy
#72: Dehogynem elolvastad. És ne támaszkodj a többiekre, azok szarnak a fejedre, ahogy én is. Minden cikk alatt ott vagy, minden játékba beleugatsz, közben a 90 százalékával nem játszottál te csöves. Éppen ezért, te és a véleményed kevesebbet ér, mint egy jukas garas.
73.
Ps fanboy
#65: Nincs rosszabb hírük a Ps gamereknek mint bárkimásnak. Az egy más kérdés, hogy te ezt így szeretnéd beállítani. És láthatóan nem is sajnálod rá az energiát. Hány cikk alatt jelensz meg és lököd a dumát a "középszerű Ps exekről," meg a "Ps táborban van a legtöbb felszopó". Mindezt úgy hogy a kutya nem szólt hozzád,de egymásra sem mondott senki egy rossz szót sem, egyszer csak megjelensz és forralod az indulatokat. Nyilván nem csak te vagy ilyen, de te ugyanúgy köztük vagy, ezért kicsit álszentnek érzem a felháborodásodat. És ezt rengetegszer tapasztaltam nálad, ezért egyszer meg is kérdeztem, hogy "neked melyik játék tetszett a legjobban, amire mondjuk nem mondanád, hogy középszer" azóta se kaptam választ. Egy egyszerű kérdésre nem tudsz felelni. Mitől félsz, attól, hogy te kedvenc játékodat is darabokra lehetne szedni, meg szarrá középszerűzni? És az miért baj? Kapni nem szereted, az áldást de adni annál jobban ugye? Tudod mit, én százszor felválalnám, hogy Sony fanboy vagyok, minthogy olyan legyek mint te.
72.
Ultimate
#70: Nem olvasom el és gyakorlatilag lefosom, egy tipikus fanatikus idióta vagy az egész topik látta és jól befürödtél a hülyeségeiddel, tőlem csinálj amit akarsz kretén.:)
71.
Kawada
#69: Akkor málnaszörp... ;)
70.
Ps fanboy
Ultimátum a 64 es üzenet neked van címezve. És a végét fogad meg.
69.
Ultimate
#66: Hála az égnek utálom a sört..:D
67.
Ps fanboy
#66: Nem neked írtam. :)
66.
Kawada
#64: 1. Te most nekem írod ezt a sok szépet, főleg ilyen stílusban? Mert én nem Ultimate vagyok és szerintem semmi rosszat nem mondam amire így kéne... Viszont az én utolsó kommentemre kezdesz reagálni. Valószínű Ultimatet se hívnám meg sörre anélkül, hogy belehugyozzak, de legalább tudja használni a "válasz" gombot. Vagy ha nekem szólt ténylegesen ebben a stílusban, akkor menjél szépen anyádhoz, és kérjél tőle egy pofont, és mondd meg, hogy én kérem...
2. A sony-s címek úgy jönnek ide, hogy ahhoz hasonlítottam ezeket a számokat, lévén, hogy a PS4 jelenleg a "nonpluszultra" a generációban... És az, hogy harmad annyi eladott konzol mellett vannak ilyen számaik, az akkor is kurva nagy szám, ha te nem akarod észrevenni, vagy nem akarod elismerni, vagy ha "kényszerből" is vesznek játékot a Switch usere.
3. Nem velem vitatkozol baszod, hanem konkrétan iparági standard-ekkel. Azt, hogy mi AAA, ugyanis nem te döntöd el...
4. Az, hogy a Swichen milyen eladások vannak, pont olyan kurva szép és megsüvegelendő mint a Sony teljesítménye ebben a generációban.
5. Köztünk nincs vita. Engem ne győzködj olyanokkal, hogy jó-e a SOny vagy az ex, mert tudom. De az az agyfasz amit itt lenyomtál a Switchről úgy összességében, inkább alapszik rosszindulaton és ebből fakadóan egy fröcsögés az egész, mint bármilyen objektív érvvel megvédhető, józan eszmefuttatásnak.

Aztán én ezt itt be is fejeztem részemről, egy kívülállóként akartam belepofázni csupán nagyon visszafogott stílusban, hogy hülyeségeket beszélsz... Úgy látom nem lehet szépen beszélni ezen az oldalon...
65.
Nyarlako
#64: Az ilyenek miatt van van rossz híre a Playstation játékosoknak akik szektás módon rajonganak a Sonyért és mindennek minösíthetetlen stílusban adnak hangot.
Én sem vagyok egy matyóhímzés de amit csinálsz az már túlzás.
64.
Ps fanboy
Van 5 cím a három helyett, hurrá. Amúgy ezt én b@sztam el mert egy többéves listát néztem. XD
Egyébként nem tudom miért csak a Sony címeket hoztad fel, nem csak a Sony gyárt tripla A címeket, én sem csak a Sony AAA címekre gondoltam, hanem ámblokk a AAA címekre. Sony címek nem is voltak megemlítve ebben a kontextusban. Ez nem a melyikből fogyott több verseny, ez a melyik üti meg a mércét verseny és ebben a Nintendo nem indulhat. Mellesleg ha már eladások és Sony ex, akkor az Uncharted4 ből 2016 ig adtak el 8, 7 milliót, de már 2019 van és ha jól tudom azóta már 12 milliónál jár. De ez tökk mindegy, mert AAA alatt bedobhatnám a Gta 5 öt, vagy a RDR 2 őt és még isten tudja mit. De nem fogom mert nem az eladásokról van szó, ezt csak te kezdted el, mert a csökevényes agyaddal azt hiszed, hogy az eladás az párhuzamba állítható a minőséggel, de nem, csak azt bizonyítja, hogy az emberek szeretnek utazás, szarás, ebédszünet, temetés, közben játszani, ennyit és nem többet. Meg ha az arányokat nézzük, hogy egy Switch-re meg egy Ps 4-re hány játék van, akkor az jönne ki, hogy Switch-en jóval kevesebb a választék ergo ez egy kényszer, hogy muszáj vagy ezekkel a játékokkal játszani. Tehát márcsak ezért sem érdemes a kettőt összemérni. Mert ha megszámolnánk, hogy hány Switch van, és hány Ps4, figyelembe véve a teljes játékválasztékot gépenként az exkluzívokat is beleszámolva, akkor láthatnánk, hogy a Sony exek eladott példányszáma mennyivel szebb eredmény. Remélem ez világos, mert ennél egyszerűbben nem tudom a pofádba rágni. Egyébként csak sajnálni tudlak, tényleg látszik a stílusodon, hogy valamit kompenzálsz. Nem tudom mi lehet az, csak azt látom, hogy minden cikk alatt ott vagy, és ömlik a szádból a mocsok, mintha valami feltünési viszketegséged lenne, mert a valóéletben a kutya sem vesz észre. Én elhiszem, hogy szar lehet így élni, és neked csak ez jutott, de ne add fel.
63.
xuhilir
#61: Akivel vitatkoztok, véletlenül nem "seggeszki" fedőnevű "agytröszt" akar lenni? Mert nála alapszabály, hogy az accountok nem tudnak egymásról, véletlenül se. Sokszor E/3. személyben beszél saját magáról. :D
62.
Kawada
#54: A zeldánál 100-120 millió dolláros költségvetést pletykáltak. Kb. 300 ember 4 éves munkája. Ez szerintem bármilyen mércével AAA. Egyébként AAA címnek vannak hívva a játékiparon belül.

Személy szerint kapásból mondok neked 5 switch játékot 10-14-16 milliós eladott példányokkal, úgy, hogy 1-2 éve jelentek meg 34 millió konzol van a piacon. A 10 millás eladás a sonynál is örömünnep, úgy, hogy 100 millió konzolnál járnak lassan.

Persze nagyon más a két platform és össze lehet hasonlítani őket, csak fölösleges. De ami ott system seller, az hidd el hasonló budget és szint. Csak nem felbontással és 8k-s texturával baszakodnak, hanem dizájnnal és gameplay-el. Ami nem gyerekes, egyszerűen más.
61.
Nyarlako
#60: A Steam is bünös, a Microsoftot meg hagyjuk is. De most a Sony csinálja a legröhejesebben.
És ha neked a játékok artja nem müvészet nagyon sajnállak. Bár ahogy eddig látom neked csak az jó ami realisztikus.
60.
Ps fanboy
#53: Igen és ezért a Sony-t kell egyszemélyben felelősségre vonni. Meg milyen művészi szabadság korlátozása, hol, kit? Most a játékokról beszélünk,nem tünt fel? Vagy frankón a nem létező szexuális életedet akarod kompenzálni a játékok világában. És te beszélsz a betegségről? Azért engem az ilyenektől is kiráz a hideg nemcsak a megerőszakolóktól.
59.
Ultimate
#57: Pontosan ezért. És eljutottunk az igazi ovoda szintre mikor is monitor mögül jól megmondja hogy én milyen beszari vagyok. Hiába mikor egyetlen érve nincs,mikor mindenki röhög rajta a topikban, látványosan köze sincs ahhoz milyen maga a switch és az exek de még arra is képtelen hogy összehozzon egy gyors "Switch game sales" keresést a google-ban jókora fail lasztiba rúgva, akkor marad ez. A hámozott troll senkiházi. De tényleg legalább hű a nevéhez meg ahhoz a szinthez amit képvisel...
58.
Ultimate
A top 5-öt meg csak így ideszúrom mert van három ami, és a többi meg sem közelítette az 5-öt se....:)

Switch
Mario Kart 8 Deluxe : 16.69M
Super Mario Odyssey : 14.44M
Super Smash Bros. Ultimate : 13.81
The Legend of Zelda: Breath of the Wild 12.77M
Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee! :10.63 million[1]

Eközben imádott platformod (háromszor nagyobb vásárlóbázissal):

Horizon Zero Dawn : 10M
Marvel's Spider-Man : 9M
Uncharted 4: A Thief's End : 8.7M
God of War : 5M
The Witcher 3: Wild Hunt : 4.8M

FAILED..:D

A dedós "gyerekeknek készült" szintű f*szságra mellé még annyit: több felnőtt tolja a nintendo játékait mint a kedvenc platformod kedvenc exkluzívjait, de ezt egy ilyen szerencsétlen fanatikus trollnak kár magyarázni. De jól kiismerted a közösséget alig 1 hónap alatt,vicces.:) Tényleg jó szórakozást...:D
57.
Nyarlako
#56: Lássuk csak egy posztban mit sorolt fel rólad. Beszari, senkiházi, fogyatékos, szégyenfolt. Mindez videójátekok témájában jelentkezö nézeteltérés miatt.
Ezért tart ott a PS játekosok reputációja ott ahol.
56.
Ultimate
#54: Na látom átkanyarodtunk az oviba,jó szórakozást a továbbiakban kretén.:)
Az azért megvan hogy kettőnk közül a topikban nem engem néznek hülyének az stoba állítások miatt..:D
55.
Ps fanboy
#54: Szerk: az árában alatt azt értem hogy annyiért árulja, mint egy AAA játékot.
54.
Ps fanboy
#45: "Mert unom az ilyen fanatikus gyökereket akik ordító baromságokat képesek összehordani egy platformról amihez közk sem volt és amit utálnak pusztán mert a saját kis kedvencüket gyalázza"

Nem, te nem azért vagy ilyen. Hanem azért mert a valóéletben egy beszari kis senkiházi vagy aki ha meglát egy cigányt az utcán, a fülét farkát behúzva átszalad az utca másik felére. Ez vagy te. XD

Egyébként meg miben kiemelkedőek az eladások a Switch en? Abban hogy van három játék, ami túlszárnyalta a tízmilliót?
Super Mario Odyssey
Mario Kart
Legend of Zelda.
És a többi? Mert még van egy rahedli ex cím.
Donkey kong 1,5 millió
Mario tenis 1.5 millió
Xenoblade 1.5 millió
De felsorolhatnám az összeset, egyik sem lépte túl a tíz milliót, de még csak megsem közelítette az ötöt sem.
Akkor miről beszélsz te fogyatékos.
Minden elfogultságtól mentesen, egy Nintendo cím be sem köthetné a cipőjét bármelyik tripla A címnek, audiovizuális fronton a kanyarba sincs, ráadásul gyerekeknek készül. Egy tízévestől megérteném, hogy ilyen vehemenciával védi, de egy felnőttől. És nem a Sony címeket védem te sügér. Én kijelentem, hogy a Nintendo nem AAA játékot gyárt, maximum árában.
És ami téged illet, te csak lajáratni tudod amit védesz, legyen az bármi. Te a szégyenfoltja vagy ennek a közösségnek. Ezt tudod nagyon jól igaz.
53.
Nyarlako
#48: Látom nem látsz tovább az orrodnál cenzúra téren.
Lássuk csak hol van itt a pl a konkrét kifogásolnivaló.
Álszent, amerikai jellegű puritanizmus.
Művész szabadság korlátozása.
A nők megsértése, arra emlékeztet mint mikor egy nemi erőszak áldozatának azt mondják hogy nem kellett volna kihívóan öltözködni.
Eljutunk a barbár, főleg iszlám területeken követett elvhez hogy a nők takarják magukat.
És a jo öreg jenki sex is bad, violence is good felfogáshoz.

És nem excipit meztelenséget cenzúráznak. Ott tartunk hogy fedetlen lábak miatt is meg kell változtatni egy borítót. Agyrém, regressziv és ijesztő trend.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...