World War Z - túl az első millión

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 24.
  • Biznisz
Még a Saber Interactive fejesei sem gondolták volna, hogy a játék ennyire erősen rajtol; máris átlépték az egymillió eladott példányt, és csúcsidőben egyszerre 70 ezer játékos harcolt a zombikkal.

Az Overkill’s The Walking Dead igencsak komoly kudarca után a szintén zombis adaptációként érkező World War Z nem tett eleget a szkeptikusok várakozásainak, sőt, pont ellenkezőleg, meglehetősen komoly sikereket ért el; a megjelenés óta eltelt alig egy hét alatt több mint egymillió játékos ruházott be az alkotásra.

A stúdió igazgatója, Matthew Karch elmondása szerint volt, hogy egyidejűleg 70 ezer játékos ült le a zombihentelős FPS elé, ami minden várakozásukat felül múlta. „A Saber csapata extrém módon izgatott a játék teljesítménye miatt minden platformon, PC-n azonban különösen, hiszen itt jócskán a várakozások felett teljesítettünk, köszönhetően az Epic Games Store által nyújtott támogatásnak.”

A World War Z jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

1.
Kawada
"PC-n azonban különösen, hiszen itt jócskán a várakozások felett teljesítettünk, köszönhetően az Epic Games Store által nyújtott támogatásnak."

És akkor Matthew főzött egy kávét, vett 3 kiló popcorn és leült kommentszekciókat nézni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...